Hvordan konvertere lydkassetter på en datamaskin

Konvertering lydkassetter på en datamaskin innebærer trans det analoge lydsignalet fra båndet til et digitalt signal som kan spilles av og lagret på datamaskinen, eller brennes på en CD hvis ønskelig. Dette krever en analog-til-digital omformer boks, kan kjøpes i elektronikkforretninger, og vanlige kabler. Konvertering dine gamle kassetter inn i den digitale verden gjør en flott regnfull dag prosjekt som vil puste nytt liv i den gamle musikksamlingen og lar deg lage mer varig kopier av viktige lydopptak som intervjuer og taler.

Bruksanvisning

1 Plugg RCA-kablene inn i lydutgang eller avspilling av kontaktene på baksiden av båndet dekk, bruker den hvite pluggen for venstre lydkanal og den røde pluggen for høyre kanal.

2 Koble den andre enden av audio-kablene til de tilsvarende kontaktene på analog-til-digital omformer.

3 Koble den ene enden av USB-kabelen til USB-porten på analog-til-digital omformer og den andre enden til en ledig USB-port på datamaskinen.

4 Vent til ny maskinvare oppdaget melding som skal vises på skjermen, noe som indikerer at maskinen gjenkjenner og er klar til å jobbe med converter.

5 Lag en mappe på datamaskinen for å lagre lydfilen du vil konvertere fra kassett ved å åpne mappen Min musikk på systemet ditt, klikke Ny og velge Opprett ny mappe.

6 Lag et navn på mappen til å lagre kassett konvertering.

7 Start programvaren datamaskinen bruker for å administrere lydfiler og klikk på Line In alternativet.

8 Klikk på Spill inn-knappen på lyd-programvare.

9 Legg i en kassett i kassettspiller og trykk på Start.

10 Klikk på Stopp på din datamaskin lyd programvare for å spille inn den konverterte tape filen.

11 Lagre den konverterte filen i musikkmappen du opprettet på datamaskinen. Du kan lytte til filen ved hjelp av datamaskinens lyd-programvare, for eksempel Windows Media Player, eller du kan åpne filen og velge enkeltspor til å brenne på en CD.