Hvordan komme ut av en telefon kontrakt

Komme ut av en telefon kontrakt er noe du bør gjøre hvis du ikke får den tjenesten du forventer fra telefonselskapet. Du kan også være lurt å avslutte en mobiltelefon kontrakt for å bytte til en ny tjenesteleverandør eller bare for å redusere utgiftene ved å kutte din mobiltelefon plan.
Nesten alle mobiltelefon og telefon kontraktene har en oppsigelse avgift knyttet til sine kontrakter. Disse termineringsavgifter kan koste et par hundre dollar, men det finnes billigere måter å komme seg ut av en mobiltelefon kontrakt før kontrakten sikt ender.

Bruksanvisning

Utfordre kontrakten

1 Utfordre din mobiltelefon tjenesteleverandøren nåværende kontrakt. Kontrakter er toveis avtaler. Som kunde, samtykker du til å betale den månedlige regningen og avgifter på gang hver måned. Som leverandør, samtykker telefonen selskapet å gi deg pålitelig og fungerer telefonen tjenesten som annonseres.

2 Fortell tjenesteleverandøren at tjenesten er ikke hva du forventet, basert på de innledende registreringsvilkår. Hvis din mobiltelefon tjenesten mottaket er dårlig eller du får liten eller ingen mottak der du bruker tjenesten mest, kan du komme ut av kontrakten på grunn av en feil av selskapet å gi tilstrekkelig service.
Noen telefonselskaper har dette i sine vilkår for tjenesten, og vil frafalle avslutning avgifter hvis deres ingeniører kan bekrefte at deres tjeneste er ikke brukbare i ditt hjemmeområde.

3 Påpek mangler i telefontjenesten som ble annonsert til deg som er tilgjengelig. Hvis du signert en kontrakt, og planen uttalt at du kan få tilgang til mobile Internett på telefonen, men du kan ikke, som kan betraktes som et brudd på kontrakten. Leverandøren skal ære din forespørsel om å avbryte tjenesten uten en oppsigelse må betale hvis det blir oppdaget at du ikke får det du betaler for.

4 Påpek prisøkninger. Hvis du signert en kontrakt for en plan som koster $ 50 dollar i måneden og plutselig økte prisen til $ 75 i måneden, kan du være kvalifisert til å heve avtalen uten straff fordi du signert en kontrakt til lavere pris.

5 Send inn en klage med Better Business Bureau; deres hjemmeside er inkludert i Resources nedenfor. Hvis mobiltelefonen selskapet har brutt vilkårene i kontrakten din og nekter å frafalle oppsigelse avgift, kan du sende inn en klage. Noen ganger trusselen om en klage er nok til å gjøre en mobiltelefon tjenesteleverandør frafalle sine termineringsavgifter.

Bytte mobil Plan

6 Handel eller selge din eksisterende mobiltelefon plan til en annen kunde. Under Resources, kan du finne et nettsted som arrangerer slike plan handler. Du kan fortsatt må betale en avgift, men avgiften vil være mindre enn oppsigelse må betale, og en annen person tar over resten av din mobiltelefon kontrakt.

7 Bla gjennom CellTrade området for å finne de beste tilbud tilgjengelig. Du kan søke etter tjenesteleverandøren, plan priser, plan type og plassering.

8 Initiere en uoffisiell handel eller overføring. Hvis du har en venn eller et familiemedlem på jakt etter en mobiltelefon og plan, kan du tilby den eksisterende planen for dem. Bare sørg for at de kan betale regningen i tide, hver gang, så ditt navn vil forbli på kontrakten.

Betal Oppsigelse Fee

9 Forsøk på å få en ny mobiltelefon tjenesteleverandør å betale av eksisterende kontrakt. Fra tid til annen, vil konkurrenter tilbyr påmeldingsbonuser som vil tillate deg å kjøpe ut din eksisterende mobiltelefon kontrakt. Noen vil betale oppsigelsesgebyr eller en del av det, eller gi deg kreditt for mengden av gebyret.
Selv om dette er sjelden hender det fra tid til annen. Bare spør en konkurrerende leverandør om de tilbyr et program som dette.

10 Hvis du bare vil legge igjen mobiltelefonen plan og har ingen bevis for mislighold av leverandøren, må du kanskje bare betale oppsigelsesgebyr selv.
Det er bedre å betale oppsigelsesgebyr enn å bare slutte å betale mobilregningen. Unnlatelse av å fortsette å betale på en aktiv telefon kontrakt kan resultere i å bli rapportert til et inkassobyrå, påløper ekstrakostnader og selv etter å ha kreditt score berørt.

11 Avbryt telefontjenesten raskt for å unngå ekstra kostnader og betale gjeldende oppsigelsesgebyr. Hvis du er nær slutten av kontrakten, eller du har vært en langvarig kunde, nevner det og telefonen leverandøren kan vurdere en redusert avgift.

Hint

  • Hvis du er nærmer seg slutten av kontrakten, vente til kontrakten utløper. Deretter kan du avbryte telefon plan på dine egne premisser uten å betale en avgift for å gjøre det.
  • Ikke bare slutte å betale mobilregningen. Dette kan føre til at du blir rapportert til et inkassobyrå og kredittopplysningsbyråene.