Hvordan lage en Polaris RZR 800 Street Legal

Polaris Ranger RZR 800 er et rekreasjons off-highway kjøretøy beregnet for bruk på stier og grus terreng. Det er ikke opprinnelig produsert for bruk på offentlige veier eller motorveier. Imidlertid kan noen OHV eiere ønsker å bruke sine kjøretøy for korte turer. For å få den Polaris RZR 800 av stien og på veien, må du først sørge for at det er street legal.

Bruksanvisning

1 Installer en frontruten. I henhold til regler fastsatt av National Highway Traffic Safety Administration og Federal Regulations for lav hastighet Vehicles, må alle biler som er beregnet for bruk på offentlig vei være utstyrt med en frontruten som er i samsvar med American National Standards Institute er "sikkerhetskode for Sikkerhetsglass Materials for Innglassing Motor Vehicles Opererer på Land Highways ".

2 Sørg for at alle lamper - frontlykter, baklykter og bremser lys - møte motorkjøretøy utstyr krav i staten. Vanligvis må frontlykter belyse gjenstander 500 fot fremover. Baklysene må være synlig fra 500 fot til baksiden. Alle biler skal være utstyrt med bremselys og blinklys.

3 Installer speil. Ifølge NHTSA standarder, er et sidespeil på førersiden nødvendig. Enten en ekstern passasjersiden speil eller en bakspeilet montert på innsiden av kjøretøyet må også være inkludert. Spesifikke krav kan variere avhengig av din tilstand. Noen stater, som Florida, for eksempel, krever bare ett speil.

4 Installer støtfangere. I de fleste stater, må alle biler på offentlige veier utstyres med både foran og bak støtfanger.

5 Installer et horn. De fleste stater krever at alle biler som reiser på motorveier har et horn, hørbar i en avstand på 200 fot eller mer. Horn kits er tilgjengelig fra flere nettbutikker. Du kan også være lurt å sjekke med din lokale motorsport tilbehør butikk for etter-markedet horn kits.

6 Skaff motorvognforsikring. Mange land krever at alle biler som drives på offentlige veier for å være forsikret. Sjekk med din statens spesifikke krav til forsikring før du forsøker å registrere RZR for bruk på offentlig vei.

7 Registrere kjøretøyet. I de fleste stater, må alle kjøretøy som drives på veier registreres. Det er viktig å merke seg at registrering av en bil er ikke det samme som Tipping kjøretøyet. En tittel er lovlig bevis på eierskap. Registrering innebærer å innhente tillatelse fra staten til å styre bilen på veien. Når kjøretøyet er registrert, vil du motta en lisens plate som du må montere på kjøretøyet.