Hvordan koble opp Toshiba TV

Hvordan koble opp Toshiba TV


Toshiba TV-apparater er utstyrt med en rekke audio-video utgang for tilkobling av forskjellige typer utstyr. Hvorvidt Toshiba er en HDTV eller standard-def sett, kan TV-apparatet kobles til en signalkilde som kabel, satellitt eller antenne i løpet av minutter ved hjelp av enten High Definition Media Interface (HDMI) kabler eller komponent AV-kabler. Begge er standard typer kabler tilgjengelig i elektronikkforretninger.

Bruksanvisning

Ved hjelp av HDMI-kabel

1 Koble alt utstyr fra strømkilden.

2 Sett pluggen i den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI IN-porten gthe iden av Toshiba, snu den større enden av pluggen oppover.

3 Sett støpselet i den andre enden av kabelen til HDMI OUT-kontakten på baksiden av en kilde signal enhet, for eksempel kabel, satellitt eller antenne mottaker.

Koble til med Component AV kabel

4 Koble utstyret fra strømkilden.

5 Sett de røde, grønne og blå pluggene på komponentkablene til video IN-kontaktene på baksiden av Toshiba TV, matchende fargekodede kontakter til pluggene. Conmnect pluggene på den andre enden til video OUT-kontaktene på baksiden av en signalkilde, for eksempel satellitt, kabel eller antenne.

6 Plugg den hvite og røde audfio kabler inn i venstre og høyre lyd IN-kontaktene på baksiden av Toshiba, og sett pluggene på den andre enden inn i audio OUT-kontaktene på kildeenheten.

7 Trykk på Input-knappen på Toshiba fjernkontrollen for å aktivere tilkoblingen.

Hint

  • Koble til en DVD eller Blu-Ray spiller til et ekstra sett med inngangskontakter på Toshiba, deretter bruke Input-knappen på fjernkontrollen for å velge mellom TV-programmer og se på medieplater.