Hvordan koble opp min Canon kamera til Min datamaskin

Canon digitalkameraer kan raskt koblet til datamaskinen for enkel overføring av bilder, direkte utskrift og for å sette kameraets funksjoner. Når den medfølgende programvaren er installert, er kameraet tilkoblet via en USB-kabel. Hvis ingen endringer i datamaskinen har blitt gjort eller preferanser i programvaren endret, vil datamaskinen gjenkjenne kameraet og åpne den medfølgende programvaren. Noen Canons digitale kameraer vil også slå seg på automatisk når den er koblet til en datamaskin.

Bruksanvisning

1 Lad batteriet i kameraet ved hjelp av Canon-medfølgende laderen i henhold til produsentens instruksjoner. Kameraet må være slått på mens du ser og overføring av filer og justere kameraene innstillinger. Et dødt batteri kan føre til tap av data.

2 Ta batteriet ut av laderen når lyset på batteriladeren lyser jevnt. Installer det i kameraet i henhold til kameraets manuelle instruksjoner.

3 Installer Canon programvaren som fulgte med kameraet i henhold til produsentens instruksjoner. Denne programvaren vil automatisk registrere kameraet når det er koblet til datamaskinen og åpne kameravindu. Dette vinduet lar deg laste ned bilder fra kameraet til datamaskinen, utfører bildeoverføring og organisering, og endre innstillingene for kameraet.

4 Sett den store enden av den medfølgende USB-kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

5 Koble USB-kabelen til USB-porten på Canon-kameraet. Denne porten, en liten rektangulær kabeluttak, er plassert på siden av kameraet, beskyttet av en gummideksel. Åpne gummidekselet og sett den lille enden av USB-kabelen inn i porten.

6 Slå på kameraet, hvis datamaskinen ikke allerede har gjort det. Kameraet programvare skal åpne, viser kameravindu.

7 Klikk på den aktuelle fanen i kameraet vinduet. De ulike kategoriene som vises i vinduet kan du velge og laste ned bilder fra kameraet til datamaskinen, skrive ut utvalgte bilder, justere innstillinger på kameraet og ta bilder med fjernstyrt fotografering.

8 Klikk på den aktuelle ikonet på den siden du har valgt. Du har muligheter til å laste ned alle bildene eller velge de du ønsker, og velge mappen og plassering for bildene dine. Nedlastingsfremdriften vises på datamaskinen.

9 Velg innstillinger for utskrift av dine bilder og for å justere kamerainnstillingene hvis nødvendig.

Hint

  • Husk å koble kameraet eller slå den av når den ikke er i bruk for å spare batteristrømmen.
  • Noen Canon-kameraer vil slå seg på automatisk når den er koblet til en datamaskin.
  • Pass på at du har lagret bildene på datamaskinen din før du sletter dem fra kameraet.