Hvordan koble opp en satellitt Multi-Switch

Trekke opp en multi-bryteren til din parabolantenne kan du dele du satellittsignal med flere mottakere. Ved hjelp av en standard splitter ville føre til et oppsett med flere mottakere til å komme i konflikt med hverandre ved kanalbytte. Sette opp en satellitt multi-bryteren kan hver mottaker til å kringkaste separate kanaler og løser konflikter.

Bruksanvisning

1 Koble retten til multiplekser ved hjelp av to stykker av koaksialkabel. Kjør en kabel fra "lør A" coax-porten på din tallerken er LNB til "SAT A" port på på multi-bryteren.

2 Match den andre kabelen til "SAT B" coax-porter på både fatet og multi-bryter og bruke "Local" port på multi-bryteren for å koble en ekstern TV-antenne.

3 Koble et stykke coax til multi-bryteren for hver mottaker du vil være å sette opp. Koble hver brikke til en "Out" port på multi-bryteren (for eksempel "Receiver # 1").

4 Koble en diplexer til hver kabelen som går fra en "Receiver Out" port på multi-bryteren. Fest coax kabelen som går fra "Receiver Out" port på siden av den diplexer med bare en coax-port.

5 Koble to stykker av koaksialkabel til "ANT" og "SAT" porter på diplexer. Koble kabelen koblet til "ANT" til coax-porten på baksiden på fjernsynet for å motta sendingen fra antennen. Kjør kabelen koblet til "SAT" port til "IF Input" port på baksiden av din satellittmottaker.

6 Hvis du bruker en strømmultibryter, kobler den medfølgende strømadapteren til multi-bryteren og deretter koble den til og slå den på.