Hvordan bruke en Canon SX1 som webkamera

Hvordan bruke en Canon SX1 som webkamera


Canon SX1 er et digitalt speilreflekskamera (single-lens reflex) kamera. I tillegg til å være i stand til å ta bilder, kan du også bruke den til å ta video. Hvis du har rett adapter kan du selv slå SX1 til et webkamera slik at du kan se dine venner og familie mens du chatter med dem på nettet. Dette vil spare deg bryet med å måtte bære ekstra utstyr med deg.

Bruksanvisning

1 Kjøp et videoopptak adapter (se Ressurser). Dette vil tillate deg å koble Canon-kameraet direkte til datamaskinen, slik at den kan brukes som et webkamera. Fra og med 2010 disse kan kjøpes for mellom $ 15 til $ 25.

2 Fest audio / video-kabler til kontrollpanelet på baksiden av Canon-kameraet. Disse kablene skal ha kommet med kameraet da du kjøpte den. Koble disse kablene inn i USB-adapter-enhet. Disse kablene er farge koordinert. Koble USB-enden av kabelen inn i datamaskinen.

3 Plugg strømadapteren støpselet i Canon-kameraet. Noen kameraer vil ikke fungere som webkamera med mindre de er koblet til et strømuttak.

4 Gå til "Main Menu" på din SX1 og deretter slå på videokameraet.

5 Gå til "Min datamaskin" ikonet på datamaskinen, og klikk på den. Du vil se din Canon kameraikonet under "flyttbare stasjoner." Klikk på den. Du vil se videoen kommer fra kameraet på skjermen.

6 Start video chat program som du ønsker å bruke. Tre vanlige er Yahoo Messenger, Skype og MSN Live. Gå til "Alternativer" på verktøylinjen og klikk på "Video Innstillinger". Finn ditt Canon videokamera fra rullegardinmenyen og velg det. Klikk på "Lagre". Nå kan du bruke din Canon SX1 for video chatting.