1974 VW Thing Specs

1974 VW Thing Specs


I 1969, Volkswagen startet produksjonen på en liten, militær stil kjøretøy kjent i U .. som The Thing. The Thing fortsatte å bli solgt før 1983 selv om salg til sivile stoppet i 1980. Slekten av The Thing var en fire-hjulet stasjonen bil brukt av det tyske militæret kalt Kübelwagen. The Thing har flere navn. I Storbritannia ble det kalt The Trekker, og det ble også kjent som The Type 181. 1974 modell år ble det andre året tinget ble solgt i USA

Kropp

Saken brukte deler fra både enormt populære Beetle og VW Karmann Ghia. The Thing ble bygget med samme chassis som VW Microbus før 1968. Det var også basert på samme plattform som bobla. The Thing er lettere enn mange biler, med en egenvekt på 2,006 pounds. Interiøret er ganske spartansk, med bare et speedometer og hanskerommet uten en dør. Interiøret har ingen tepper, og kan enkelt spyles ut for rengjøring.

Motor

I likhet med Beetle, er The Thing er motoren plassert bak i bilen i stedet for foran. Bilen har bakhjulsdrift. Motoren er en luftkjølt, 1,6-liters firesylindret, med 46 hestekrefter og 70 fot-pounds av dreiemoment. 1974 Thing kan nå en toppfart på ca 70 miles per time. Motoren har et kompresjonsforhold på 7,3: 1 og et hestekrefter til vektforhold på 43,6. pounds.

rariteter

The Thing solgte ikke fordi det kan gå fort eller hadde en vakker kropp design, men mest fordi det var bare så rart. Kroppen var firkantede og utilitaristisk, men unektelig unik for en personbil. The Thing frontruten kan foldes. Bilens fire dører kan fjernes lett, krever ingen spesialverktøy. Alle ting kom standard med en kalesje; en glassfiber hard top var også et alternativ. Et annet alternativ var en gassdrevet varmeapparat hektet direkte på bilens bensintank.