Hvordan koble en TV-inngang fra en laptop

Hvordan koble en TV-inngang fra en laptop


En lyd og videoinngang for å se og høre multimediainnhold gjennom et TV-apparat. Mange TV med en rekke innganger for tilkobling med annet utstyr, inkludert en bærbar datamaskin, selv om eldre sett kan trenge en adapter for å konvertere kabel fra en laptop til en kontakt som vil jobbe med TV. Nyere bærbare datamaskiner og TV-apparater har HD-media grensesnitt knekt som sender video og lyd i en enkelt kabel. Eldre datamaskiner bruker en 15-pinners video port og en mini-jack for lyd. Disse eldre modeller trenger adaptere for TV-tilkobling.

Bruksanvisning

Koble til med HDMI

1 Slå den bærbare datamaskinen og slå av TV for å hindre at en plutselig overspenning fra å skade skjermen eller innvendige elektronikken.

2 Stikk støpselet i den ene enden av HDMI-kabelen inn i den bærbare sekskantet HDMI OUT port. Den bredeste kanten av pluggen må vende oppover for å passe inn i porten.

3 Fest pluggen på den andre enden til en HDMI-inngang porten på baksiden eller siden av HDTV-apparatet.

4 Slå på den bærbare datamaskinen og TV, og trykk deretter på HDTV fjernkontroll "Input" eller "Source" knappen til TV-sykluser gjennom de ulike innganger og når HDMI-inngangen som kobler settet til den bærbare datamaskinen. Laptop-skjermen vises på HDTV.

Koble Separate Video og Audio Cables

5 Juster VGA plugg i den ene enden av kabelen med hullene i den bærbare videoporten og skyv pluggen rett inn porten, deretter vri de to boltene på pluggen med klokken for å holde kabelen på plass.

6 Koble VGA-kontakt i den andre enden til VGA-kontakten på adapteren.

7 Hekte på S-videokabelen fra kontakten på adapteren til S-videoinngangen på TVen. Hver plugg inneholder metall pinner som samsvarer med de små hullene i kontakten.

8 Skyv den lille pluggen på Y-adapteren inn i bærbare hodetelefonkontakten, og koble de to pluggene på stereokabel til kontaktene på den andre siden av adapteren. Koble pluggene på den andre enden av stereokabel til TV-ens lydinnganger.

9 Slå på den bærbare datamaskinen og TV, og trykk deretter på TV "Input" -knappen på fjernkontrollen til laptop-skjermen vises på TV.