Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en Blackberry

Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en Blackberry


Selv om det i de fleste henseender Blackberry merke av smarttelefon-grensesnittet er det samme som andre telefoner, er en stor forskjell i hvordan telefonen styrer og nedlastinger ringetoner. For å si det enkelt, gjør operativsystemet ikke har en samlet ringetone program, så det vil være opp til deg å finne dine egne lydfiler på Internett for din Blackberry. Å få disse ringetoner ut av datamaskinen og på telefonen er enkelt og kan gjøres i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Hvordan laste ned ringetoner fra en datamaskin til en Blackberry

1 Lag en mappe på skrivebordet for alle ringetoner. De kan være i MP3 eller WAV-format.

2 Koble telefonen til datamaskinen via mini-USB-ledningen. Bare plugg den lille enden av ledningen inn i telefonens strømkontakten og koble deretter den andre delen inn i datamaskinens USB-stasjonen.

3 Søk på telefonen ved å gå til "Min datamaskin". Du vil se en Blackberry-ikonet. Dobbeltklikk på den for å vise telefonens innholdet på harddisken.

4 Finn Blackberry ringetone mappen. Det vil være i "media" i telefonens harddisk, selv om den nøyaktige plasseringen av denne mappen vil variere avhengig av telefonmodell og operatør.

5 Dra filene fra mappen du opprettet i trinn 1 i ringetonemappen. En statuslinje vil dukke opp, noe som indikerer at filene blir overført. Når prosessen er fullført, kan du koble telefonen ved å koble den.

Hint

  • Hvis du har mye av ringetoner, vurdere å flytte ringetone samlingen til et MicroSD-kort. Du kan opprette en sekundær ringetone katalog på dette kortet, og trenger ikke å bekymre deg for ringetoner som treffer dine verktøy og applikasjoner.