1997 Jeep Wrangler SE alternativer

1997 Jeep Wrangler kom i tre konfigurasjoner: SE, Sport og Sahara. IPS-modellen var den enkleste modellen, også kjent som grunnmodellen. Den hadde en opprinnelig MSRP av $ 13 470, sammenlignet med Sports MSRP av $ 17 140 eller Saharas MSRP på $ 19,210. SE-lav pris var på grunn av dens mangel på standard utstyr. Mange funksjoner man anser vanlig på moderne biler ikke var standard; Men de var også tilgjengelig.

Avtagbart-Hard Top

1997-modell Jeep Wranglers kom standard med en avtakbar-soft top; imidlertid en flyttbar hardt toppen var tilgjengelig som ekstrautstyr på alle modeller, inkludert SE. Den avtakbare-hard top er tyngre enn den myke toppen, men det gir ekstra beskyttelse og isolasjon. Det litt også reduserer veistøy.

Klimaanlegg

Selv om en varmeapparatet var standard på 1997 Wrangler SE, air condition var ikke. Det var tilgjengelig som en frittstående alternativ. Wrangler valgfrie air-condition-systemet inkluderer en tre-trinns viftestyring.

Automatisk overføring

En fem-trinns manuell girkasse var standard på 1997 Wrangler SE, men en tre-trinns automatisk girkasse med overdrive var valgfritt.

Tilt-ratt

Tilt styring gjør at du kan plassere rattet i en høyere eller lavere stilling, avhengig av dine preferanser. Denne funksjonen var ekstrautstyr på 1997 Wrangler SE. Selv om tilt-ratt lar deg justere rattet opp eller ned, betyr det ikke at du kan justere den innover eller utover; at funksjonen er kjent som teleskopisk styring; det er utilgjengelig på 1997 Wrangler SE.

Sound Pakker

En radio kom ikke standard i 1997 Wrangler SE-modellen. En AM / FM-radio med to døren høyttalere var valgfritt, som var en AM / FM kassettspiller med fire høyttalere: to i dørene og to i bagasjerommet. En CD-spiller var ikke tilgjengelig for 1997-modellen år.

Limited-Slip Differential

Et begrenset-slip differensial system var ekstrautstyr på 1997 Wrangler SE. Dette har overføringer dreiemoment til drivhjulet med best veigrep, reduserer sjansene for hjulspinn og forbedre den generelle trekkraft. Det er en nyttig funksjon, spesielt for off-road kjøring.

19-Gallon Fuel Tank

Basen Wrangler SE kom med en 15-gallon drivstoff tank, men en større 19-gallon drivstoff tank var tilgjengelig som en tilleggsfunksjon. Siden en større drivstofftank inneholder mer drivstoff, det øker den samlede driving range, selv om det ikke blir bedre gjennomsnittlig drivstofføkonomi.