Hvordan koble en Nokia 2760 til AT & amp; T Wireless

Hvordan koble en Nokia 2760 til AT & amp; T Wireless


Nokia 2760 håndsett må låses opp for bruk på AT & T trådløse nettverket. Ved å skrive inn bestemte koder, kan du bruke Subscriber Identity Module (SIM) -kort for alle leverandører. Noen ganger er nødvendig for en avgift for å få tilgang til låsekoden. Dette er i tillegg til kjøp av håndsettet. Avhengig av landet der nettverket er basert på, vil låsekoden ankomme 12 timer til 10 dager etter bestilling. Når koden er tastet inn, er håndsettet umiddelbart ulåst.

Bruksanvisning

1 Velg låsekoden leverandør. Det er online selskaper som tilbyr låse koder. Gebyrene varierer for sine tjenester. Sammenligne priser og ordrebehandling ganger. Merk at opplåsningskode levering kan ikke være umiddelbar.

2 Skriv inn din bestilling. En gyldig e-postadresse er påkrevd. Gi den internasjonale Mobile Equipment Identity (IMEI) nummer for å få riktig låse opp koden for håndsettet. Finn ditt IMEI-nummeret på telefonen batterirommet. Hvis det er aktuelt, betale for koden ved å bruke et kredittkort.

3 Tast inn låsekoden på telefonen tastaturet. Låsekoden blir sendt via e-postadressen du oppga i kassen. Når koden er skrevet inn på håndsettet, telefonen umiddelbart ulåst. Når koden er lagt inn på riktig måte, slå av telefonen din.

4 Sett AT & T trådløse SIM-kortet.

5 Kontakt AT & T kundeservice for å fortsette med aktivering. Du trenger du IMEI-nummeret, som finnes i telefonen batteriet. Kundestøtterepresentanten vil veilede deg i å hente inn SIM-kortet nødvendig informasjon for å aktivere den nye tjenesten.