Hvordan Sett Ulike Make-Body Kits på en Ford Focus

Hvordan Sett Ulike Make-Body Kits på en Ford Focus


Det er mange forskjellige body kits fra en rekke produsenter som du kan installere på din Ford Focus for å gjøre det mer visuelt tiltalende. Body kits kan også legge til ytelsen til bilen din som gjør bilen mer aerodynamisk. Installere en body kit til Ford Focus kan gjennomføres selv i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Sett bilen i "Park" og åpne panseret av bilen.

2 Bruk en drill med en standard litt for å fjerne plastskrukontakter som holder øvre grillen på bilen. Etterpå fjerne de fire skruene som holder grillen.

3 Ta av frontstøtfangeren på bilen ved hjelp av en drill med en standard litt for å fjerne nagler som holder skum innvirkning demperen på frontrammen av bilen.

4 Linje ettermarkedet støtfanger opp til fronten av bilen og merke bore hull. Bor hull i fronten og montere fremre støtfanger kit. Hvis det er lys som trenger å bli installert, installerer du dem først og koble dem sammen før du installerer støtfangeren på bilen. Fest noen elektriske ledninger for lys på riktig sted. Sett på grillen på bilen og skru den tilbake på plass.

5 Installer en bakre støtfanger kit ved å bruke en torx skrutrekker for å fjerne kontaktene på toppen av bumper deksel. Etterpå må du kanskje bruke et gulv jack å heve vehicels o du cna har tilgang til bakre støtfanger på bilen. Du må bruke et gulv jack på begge sider av bilen bak for å løfte den jevnt.

6 Fjern den indre hjulet fôr ved å løsne boltene som holder støtfanger braketten på. Disse boltene kan være vanskelig å fjerne. For å fjerne støtfangeren bak dekselet, trekk utover nærmest hjulet dekselet. Etter at du har fjernet bumper deksel, ta de to svarte festebraketter av.

7 Juster den bakre støtfangeren til plassering og bruk en markør for å markere riktige hullene å bore. Bore hull i støtfangeren og justere støtfangeren til baksiden. Fest det på plass, og sett den svarte festebraketter. Sett på hjulet fôr og senke bilen.

8 Fjern sideskjørt ved hjelp av en Torx bit for å løsne Torx skruene på siden-skjørt stripe, skruen er nær bakhjulene. Rengjør området der du skal bruke side skjørt med en klut. Fjern den selvklebende beskyttelsesfilmen danne lim på baksiden av side skjørt og trykk den på plass til riktig sted på kjøretøyet. Du må kanskje bruke en drill for bestemte områder av side-skjørt for å feste den.