Hvordan kan jeg slå av varslingen for G1?

Hvordan kan jeg slå av varslingen for G1?


T-Mobile G1 har en unik varslingssystem som gjør at du kan se alle dine nye hendelser i meldingsvinduet. Du kan få tilgang til varsler fra en skjerm på telefonen, med mindre du er i et program som setter seg til fullskjermvisning. Hvis uansett om du ikke ønsker å bli varslet om noe, kan du endre disse innstillingene i din G1 meny.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen når du er på startskjermen. Velg "Innstillinger" og klikk "Lyd og skjerm." Bla ned til "Melding ringetone" -delen og klikk på den. Velg "Silent" og trykk "OK".

2 Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen. Velg "Gmail" hvis du bruker Gmail eller "e-post" hvis du bruker en annen e-posttjeneste. Disse kan bli funnet på startskjermen eller i "App mater."

3 Trykk på "Meny" -knappen, velg "Innstillinger" og bla til "E-postmeldinger." Fjern haken fra den boksen. Dette vil slå av visuelle og lyd varsler for din e-post.

4 Trykk på "Home" -knappen for å gå tilbake til startskjermen. Velg "Meldinger" fra hovedskjermen eller fra "App mater."

5 Trykk på "Meny" -knappen, velg "Innstillinger" og bla til "Meldinger". Fjern haken fra den boksen. Dette vil slå av visuelle og lyden varslinger for tekstmeldinger.

Hint

  • Individuelle programmer som du laster ned kan ha separate meldinger som du kan endre ved å gå inn i programmets innstillinger.