Hvordan kan jeg koble til en MP3-spiller til eksterne høyttalere du?

Hvordan kan jeg koble til en MP3-spiller til eksterne høyttalere du?


MP3-spillere har dukket opp som en av de mest populære formene for bærbare musikkspillere, kommer en lang vei siden 1998 fra en clunky liten boks som holdt snaut noen sanger. Selv om mange lyttere nyte MP3-spillere via hodetelefoner, kan spillerne også ta plassen til stereoanlegg og bom bokser med tillegg av eksterne høyttalere.

Bruksanvisning

Velg og koble til høyttalere

1 Tenk dokker som dobbelt så en lader og ekstern høyttaler, hvis du bruker en iPod. Noen modeller har ekstra funksjoner som en vekkerklokke og en radio.

2 Velg eksterne høyttalere for topp lyd. Tenk på din primære bruk for høyttalerne, for eksempel hjemmebruk eller reise. For eksempel, hvis reisen er den primære bruk, velge høyttalere som er kompakte, lette og batteridrevet. Hvis du bruker høyttalerne for hjemmeunderholdning, velger høyttalere som er kraftige nok til å produsere lyd som kan fylle et helt rom.

3 Hvis du har valgt eksterne høyttalere, bare fjerne øretelefon støpselet fra MP3-spilleren og koble dine nye høyttalere. Hvis høyttalerne 'jack ikke passer din MP3-spiller, adaptere er tilgjengelige i mange elektronikkforretninger ..