Hvordan kan jeg koble til en MP3-spiller til eksterne høyttalere du?

February 16 by admin

Hvordan kan jeg koble til en MP3-spiller til eksterne høyttalere du?


MP3-spillere har dukket opp som en av de mest populære formene for bærbare musikkspillere, kommer en lang vei siden 1998 fra en clunky liten boks som holdt snaut noen sanger. Selv om mange lyttere nyte MP3-spillere via hodetelefoner, kan spillerne også ta plassen til stereoanlegg og bom bokser med tillegg av eksterne høyttalere.

Bruksanvisning

Velg og koble til høyttalere

1 Tenk dokker som dobbelt så en lader og ekstern høyttaler, hvis du bruker en iPod. Noen modeller har ekstra funksjoner som en vekkerklokke og en radio.

2 Velg eksterne høyttalere for topp lyd. Tenk på din primære bruk for høyttalerne, for eksempel hjemmebruk eller reise. For eksempel, hvis reisen er den primære bruk, velge høyttalere som er kompakte, lette og batteridrevet. Hvis du bruker høyttalerne for hjemmeunderholdning, velger høyttalere som er kraftige nok til å produsere lyd som kan fylle et helt rom.

3 Hvis du har valgt eksterne høyttalere, bare fjerne øretelefon støpselet fra MP3-spilleren og koble dine nye høyttalere. Hvis høyttalerne 'jack ikke passer din MP3-spiller, adaptere er tilgjengelige i mange elektronikkforretninger ..


Related Posts


Hvordan kan jeg koble opp en MP3-spiller i en Hyundai Santa Fe?

Hvordan kan jeg koble opp en MP3-spiller i en Hyundai Santa Fe?

MP3-spilleren har revolusjonert måten vi lagrer musikk, måten vi spiller og måten vi transporterer den. Nå, i stedet for å ha CD-visir og store permer fulle av vår favoritt (og ikke-så-favoritt) CDer i våre biler, vi kan bare ta med vår personlige MP
Hvordan kan jeg koble til datamaskiner Ad Hoc trådløst nettverk fra min iPod Touch?

Hvordan kan jeg koble til datamaskiner Ad Hoc trådløst nettverk fra min iPod Touch?

For å kjøre Internett-baserte programmer på iPod Touch, må enheten være koblet til et gyldig Wi-Fi-nettverk. Hvis din hjemme eller på kontoret ikke har en dedikert trådløst nettverk, og det er ingen andre i nærheten, kan du komme rundt problemet ved
Hvordan kan jeg koble til trådløse nettverk med min Blackberry 9630?

Hvordan kan jeg koble til trådløse nettverk med min Blackberry 9630?

Blackberry 9630 er en smart telefon som gjør det mulig for brukeren å koble til Internett, holde en omfattende kalender, og få tilgang til e-post. Telefonen er også kjent som Blackberry Tour. Den er tilgjengelig gjennom Verizon Wireless og Sprint. Br
Hvordan kan jeg koble til en Panasonic TH-P42G10B TV Network du?

Hvordan kan jeg koble til en Panasonic TH-P42G10B TV Network du?

Panasonic TH-P42G10B Plasma TV kan få tilgang til Internett via "Viera Cast" nettverksteknologi. Tilkobling av TH-P42G10B til kablet hjemmenettverk er en enkel prosedyre som kan oppnås i løpet av få minutter ved hjelp av innebygde oppsettskjerme
Hvordan kan jeg koble opp min CD-spiller og kontroll overflaten til forsterkeren min?

Hvordan kan jeg koble opp min CD-spiller og kontroll overflaten til forsterkeren min?

En forsterker er en enkelt høyttaler som vanligvis brukes til å overvåke lyd for et musikkinstrument, slik som en gitar, tastatur eller mikrofon. Du kan imidlertid bruke høyttaleren til å spille av lyd fra alle tilkoblede enheter, inkludert en CD-spi
Hvordan kan jeg koble til en analog TV gjøre med to 300 Ohm terminaler til en Digital Converter Box?

Hvordan kan jeg koble til en analog TV gjøre med to 300 Ohm terminaler til en Digital Converter Box?

TV-apparater med 300 ohm terminaler er ikke lenger produseres, slik at modellene fortsatt i bruk, krever en adapter for å koble med andre komponenter. En adapter kjent som en Balun forbinder med Y-formet klipp til to 300-ohm skruterminaler på bakside
Hvordan kan jeg koble til en Memphis 500D Forsterker til en enkelt 4 Ohm Woofer?

Hvordan kan jeg koble til en Memphis 500D Forsterker til en enkelt 4 Ohm Woofer?

Den Memphis 500D forsterkeren er en bilstereo monoblokk (én kanal) forsterker laget for å drive subwoofere i en bilstereo miljø. En 4-ohm subwoofer er en vanlig subwoofer design, og er godt egnet for drift med Memphis 500D forsterker. Dette er en enk
Hvordan kan jeg koble til Internett fra min Verizon LG tør Bluetooth to My Mac?

Hvordan kan jeg koble til Internett fra min Verizon LG tør Bluetooth to My Mac?

LG Dare er en berøringsskjerm smarttelefon som tilbys på Verizon Wireless mobilnettverk. Enheten kan ta snapshot bilder med det innebygde 3,2 megapiksel kamera, samt surfe på internett på Verizon 3G-nett. I tillegg har LG Dare har en innebygd Bluetoo
Hvordan kan jeg koble til Ymail fra min Motorola Hint Phone?

Hvordan kan jeg koble til Ymail fra min Motorola Hint Phone?

Ymail er en forkortelse av navnet på Yahoo! S signatur e-posttjeneste. Selv om noen brukere har en @ ymail.com e-postadresse, tjenesten er det samme som å ha Yahoo! Mail. Dessverre, mens andre e-posttjenester som Gmail og Hotmail tilbyr gratis e-post
Hvordan kan jeg koble en videospiller til Mono TV du?

Hvordan kan jeg koble en videospiller til Mono TV du?

DVD og Blue-ray-filmer er vanlig, men du foretrekker å holde fast med videospilleren til å se filmer. Og, hvis du har en mono-TV, oddsen er du er ikke veldig imponert over den nyeste og beste teknologien. Videospilleren gjør holde noen praktiske ford
Hvordan kan jeg koble opp HDV til HD-kabel bokser?

Hvordan kan jeg koble opp HDV til HD-kabel bokser?

HDV (HD-video) er et format som brukes av mange digitale videokameraer for å fange og spille video. Formatet er varemerkebeskyttet av Sony og JVC Electronics, selv om andre digitale kameraprodusenter har tatt i bruk teknologien. De videokameraer bruk