Blackberry 8830 vs. Motorola Q

Finne riktig smarttelefonen kan være en høy orden. Ny teknologi og travlere liv har økt etterspørselen etter telefoner med en rekke stemme på datatjenester. The Research In Motion (RIM) Blackberry 8830 og Motorola Q er to CDMA smartphones fylt med en rekke kommunikasjons funksjoner. Blackberry 8830 og Motorola Q er like på mange måter, men det er noen tydelige forskjeller som skiller dem.

smartphones

Smarttelefoner er trådløse mobile enheter som kombinerer tale og PDA service. Smartphones kjøre hele operativsystemer, gir rikelig minne, tilbyr full tastatur og store skjermer. Dessuten gir de PC-lignende funksjon og inneholder en rekke programmer som brukes til å utvide telefonens muligheter.

RIM Blackberry 8830

RIM Blackberry 8830 er en kraftig, dual-mode smarttelefon som er i stand til å forflytte seg på både GSM og CDMA-nettverk. I USA, er Blackberry 8830 tilbys av Verizon Wireless og Sprint. Blackberry 8830 er en candy-bar sized smarttelefon lager full av funksjoner. Du vil finne det har et fullt QWERTY-tastatur, styrekule, push-to-talk, Bluetooth, konferansetelefon, taleoppringing, kalender, arrangør, adressebok og en 16-bit, 320 x 240 pikslers LCD-skjerm. Blackberry 8830 støtter MP3-teknologi; det har også en mediespiller og en utvidbar minnekortsporet. Datatjenester inkluderer Internett-surfing, SMS og MMS-meldingstjenester, e-post og EV-DO. Blackberry 8830 er ikke utstyrt med et digitalt kamera. Telefonen kan kobles til datamaskinen med en standard USB-ledningen.

Blackberry 8830 har en taletid på 300 minutter og en standbytid på opptil 384 timer.

Motorola Q

Motorola Q er en candy-bar størrelse CDMA smarttelefon. I USA, er Motorola Q tilbys av Verizon Wireless og Sprint som en CDMA-eneste enheten. Motorola Q kjører på en Windows Mobile operativsystem og kan kobles til en datamaskin via en standard USB-ledningen. Funksjoner inkluderer et fullt QWERTY-tastatur, navigasjonshjulet, nettsurfing, taleoppringing, konferansetelefon, Bluetooth, kalender, POP3 og IMAP4 e-evner. Motorola Q har en 16-bits 320x240 LCD fargeskjerm, en mediespiller som spiller en rekke lydformater og er utstyrt med et 1,3 megapiksel kamera med blits.

Motorola Q har en taletid på opptil 240 minutter og en standbytid på opptil 212 timer.

roaming Capabilities

Motorola Q er en CDMA-telefon som opererer på 800 MHz og 1900 MHz frekvensbånd. Blackberry 8830 er en dual mode telefon som opererer på begge CDMA og GSM trådløse nettverk. I USA, Blackberry 8830 opererer på CDMA, 800 MHz og 1900 MHz frekvensbånd. Når du reiser utenlands, kan Blackberry 8830 streife på GSM 900MHz og 1800MHz frekvensbånd som gir større internasjonal roaming evner.

Best Overall

Blackberry 8830 og Motorola Q hver har sine fordeler; Men for beste generelle funksjoner, Blackberry 8830 kanter ut Motorola Q. Blackberry 8830 er Dual Band evner tillate større internasjonal roaming dekning. Blackberry e-post integrasjon, lengre taletid og telefonens elegante design er andre distinkte funksjoner som gjør opp for mangelen på et digitalt kamera.

nyttige tips

Blackberry 8830 og Motorola Q kan kjøpes gjennom Verizon Wireless og Sprint i USA.