Hvordan kan jeg koble en RCA TV XL 100 til en DVD-spiller?

November 1 by admin

RCA TV XL 100 er en 13-tommers TV som kommer kabel klar. Den eneste måten å koble en inndataenhet til TV-er gjennom en (CATV) inngang RF. De fleste DVD-spillere kommer med enten en RCA eller S-Video-utgang. Siden de to er ikke kompatible, må du kjøpe en omformer for RF-modulator. Denne omformer gjør at forbindelsen mellom de to enhetene.

Bruksanvisning

1 Koble RF-modulator Converter til TV ved hjelp av en koaksialkabel. Sett kabelen i kabel "ut" kontakten på RF-modulator Converter.

2 Plugg video utgang kabler, vanligvis enten RCA eller S-Video, i DVD-spilleren. Hvis du bruker RCA-kabler, matcher fargene på kablene til kontaktene.

3 Plugg videoutgang kabler fra DVD-spilleren inn i RF-modulator Converter.


Related Posts


Hvordan kan jeg koble opp min Creative Zen-spilleren til TV-en min?

Hvordan kan jeg koble opp min Creative Zen-spilleren til TV-en min?

Ha en Zen MP3-spiller fra Creative, men ønsker å vise mediene i større format? Lyst til å være i stand til å ta filmer med deg når du reiser eller til å se med venner på deres hus? I denne artikkelen vil du lære hvordan du kan se filmer eller andre m
Hvordan kan jeg koble opp mer enn én TV til en videospiller?

Hvordan kan jeg koble opp mer enn én TV til en videospiller?

Den typiske kabeltilkobling mellom en videospiller og en TV kan deles og sendes til flere TV-apparater. Bruk en koaksial eller RCA-kabel splitter å avlede signalet fra videospilleren i to utgangssignaler, og legge ekstra kabler for å sende signal til
Hvordan kan jeg koble en bærbar PC trenger til en Integra DTR-5.2?

Hvordan kan jeg koble en bærbar PC trenger til en Integra DTR-5.2?

Integra DTR-5.2 audio / video-mottaker kan arbeide med datamaskinen i en rekke forskjellige måter. Selv om det kan håndtere standard to-kanals analog lyd, kan det også godta koaksial og optisk digital lyd samt kompositt og S-video-videoinnganger. Dis
Hvordan kan jeg koble en eTrex GPS gjør til et Nikon D200?

Hvordan kan jeg koble en eTrex GPS gjør til et Nikon D200?

Global Positioning System (GPS) enheter blir stadig mer populært. De kan gi veibeskrivelser gjennom en storby eller finne oppholdssted i de mest avsidesliggende områdene. De kan også komme godt med for fotografer som ønsker å organisere sine bilder e
Hvordan kan jeg koble opp direkte TV On-Demand til en trådløs ruter?

Hvordan kan jeg koble opp direkte TV On-Demand til en trådløs ruter?

Hook opp din DirecTV mottaker til den trådløse ruteren for å låse opp tusenvis av ekstra on-demand-filmer og programmer for tv-tjenesten. For å gjøre den trådløse tilkoblingen, kan du bestille DirecTV Cinema Connection kit som gjør det mulig for mott
Hvordan kan jeg koble en Blu-ray Laptop trenger til en vanlig TV?

Hvordan kan jeg koble en Blu-ray Laptop trenger til en vanlig TV?

Blu-ray bærbare datamaskiner har innført en høyere standard av videokvalitet til personlig databehandling, men noen ganger at kvaliteten kan være for høy. Seerne med eldre TV-apparater kan ha problemer med å spille en HD-film på sine TV fra sine bærb
Hvordan kan jeg koble Har en iPod Touch 2G til en Netgear CG814W Wireless Cable Modem?

Hvordan kan jeg koble Har en iPod Touch 2G til en Netgear CG814W Wireless Cable Modem?

Koble til et trådløst nettverk vil åpne opp utallige nye multimedia alternativer på andre generasjon (2G) iPod Touch. Ikke bli skremt av prosessen hvis du aldri har koblet til en Netgear CG814W trådløst kabelmodem før, så det tar ikke en ekspert for
Hvordan kan jeg koble opp lysene på min stig til Min '99 Chevy Suburban?

Hvordan kan jeg koble opp lysene på min stig til Min '99 Chevy Suburban?

Antall lys er en viktig kilde til belysning trinn eller kjører brett på biler og lastebiler. De kan også legges til drosjer på henting lastebiler og SUVer. Når du slår på parkeringslysene på din 1999 Chevrolet Suburban, cab-lys og kjører brett lyser.
Hvordan kan jeg koble en TV trenger til DirecTV og DVD?

Hvordan kan jeg koble en TV trenger til DirecTV og DVD?

DirecTV TV abonnementstjeneste kobler en TV til en mottakerboks som unscrambles et satellittsignal for visning. Legge til en DVD-spiller til set-up krever en TV med minst ett ekstra sett med audio-video innganger. De fleste TV-apparater har tre eller
Hvordan kan jeg koble opp min Faks med kabel Phone Service?

Hvordan kan jeg koble opp min Faks med kabel Phone Service?

Telefon tjenesten har utviklet seg til mange varianter siden oppfinnelsen av telefonen. Opprinnelig en sentralbordoperatør måtte koble samtalen. Roterende telefoner kom neste, som ble erstattet av tonesignaltelefoner. I dag lever vi i en verden med t
Hvordan kan jeg koble to optiske lydenheter til en inngang?

Hvordan kan jeg koble to optiske lydenheter til en inngang?

Optisk lyd tilkoblinger (noen ganger referert til som digitale eller TOSLINK audiotilkoblinger) er HD-kretser som gir mye større båndbredde enn RCA eller DVI-tilkoblinger. Mange high-end datamaskiner, DVD-spiller og TV med en optisk audio tilkobling,