Hvordan flytte kontakter og numre Fra Windows Mobile til Samsung Impression

Når du bytter til en ny mobiltelefon, er en av de første tingene du bekymre overføre kontaktene dine fra den nye telefonen. Dette kan være vanskelig hvis de to telefonene ikke har samme operativsystem, fordi du da må finne en kompatibel kobling mellom de to. For eksempel, gjør Samsung Impression ikke bruke samme programmering som en Windows Mobile-telefon. Men hvis du bytter til Samsung Impression fra en annen AT & T telefon, er SIM-kortet kompatible i begge telefonene. Du kan bruke den til å overføre kontakter fra en telefon til en annen.

Bruksanvisning

1 Naviger til adresseboken på din Windows Mobile enhet. Trykk på menytasten og klikk "Kopier alle til SIM."

2 Slå av Windows Mobile-telefonen og ta ut SIM-kortet fra batterirommet.

3 Slå av Samsung Impression. Ta av bakdekselet på Samsung Impression. Skyv SIM-kortet inn i holderen med gullkontaktene vendt ned og hakket på peker mot bunnen av telefonen. Sett bakdekselet tilbake på telefonen.

4 Slå på Samsung Impression. Gå til "Meny> Adressebok> SIM Management."

5 Klikk "Kopiere kontakter fra SIM." Sett en hake ved siden av hver kontakt du vil flytte til Samsung Impression. Klikk på "Kopier".

Hint

  • AT & T tilbyr også en mobil backup program for utvalgte enheter. Hvis din Windows Mobile enhet er en av telefonene tilbyr tjenesten på, kan du sikkerhetskopiere kontaktene fra den telefonen og deretter eksportere dem til Samsung Impression.
  • Windows Mobile-telefonen må være en AT & T telefon å bruke SIM-kortet overføringsmetode. Hvis det ikke er det, må du skrive inn tallene manuelt inn i din Samsung Impression én etter én.
  • Disse instruksjonene kan variere avhengig av modell av Windows Mobile-telefonen du bruker. Vennligst se bruksanvisningen for spesifikke detaljer om bestemte enheter eller taste * 611 fra AT & T telefon for å kontakte kundeservice.