Liste over Perkins Engines

Liste over Perkins Engines


Perkins har vært ledende innen design og produksjon av gass og diesel motorer i over 75 år. Perkins opprettholder en rekke pålitelige motorer til industriell bruk mens du fortsetter forskning og utvikling på nye design og konsepter for å holde tritt med stadig endrede krav.

Industrial-drevet

Industridrevne motorer er høy ytelse motorer konstruert for tunge applikasjoner. Med 1000-serien er en linje av luftkjølte motorer som er turboladet med naturlig aspirasjon. Disse motorene er brukt for tung konstruksjon. Den 1100-serien består av motorer fra 49 hestekrefter til 250 hestekrefter med én side service. Den 1300-serien består av 7,6 liters og 8,7 liters motorer rettet mot industrisektorer som trenger elektrisk kraftproduksjon. Den 400-serien er en linje av naturlig pustende, vannkjølte motorer for lys landbruk og konstruksjon bruk. 800-serien er en serie mellomstore motorer med presis motorstyring, cutting-edge teknologi og rimelig eierkostnader.

Gen Set-drevet

Gen Set motorer er den nyeste utviklingen fra Perkins i deres stadig streve mål å revolusjonere industrimotorer. Gen Set motorer er mer miljøvennlig uten å miste kraft og styrke. De er utformet for å gi en alternativ og mer pålitelig kraftkilde i en tid hvor mer hyppige strømbrudd er krever reserve strømkilder. Gen Set motorer tilbyr et omfattende sett av alternativer i sin produktlinje. Med 1000-serien er en linje med turboladede motorer som er naturlig pustende med luft for å lade kjølesystemer. Disse motorene er egnet for kraftproduksjon og bygging programmer. Den 1100-serien tilbyr fire nivåer av motorer kompatible for skreddersydde løsninger. Disse motorene kommer i 3, 4 og 6 sylindrede formater med høy effekt, dreiemoment og lavere eierkostnad. 1300-serien er en linje med 6 sylindrede motorer som er turboladet og turbo-avkjølt. Disse motorene ble utformet med elektrisk kraftproduksjon og industrielle anvendelser i tankene. Den 2000-serien består av inline 6 sylindrede motorer for industriell bruk. Den 400-serien består av 2, 3 og 4 sylindret vannkjølte motorer av kompakt størrelse egnet for jordbruk, plen og hage, anlegg og generelle industrielle applikasjoner. Den 4000-serien bærer en linje på 6, 8, 12 og 16 sylinder dieselmotorer for kraftproduksjon markedet.

Gassdrevne

Gassdrevne motorer er tradisjonell og funksjonell. Perkins har en eneste linje med gassdrevne motorer, 4000-serien. Denne linjen inkluderer 6, 8, 12 og 16 sylindrede turboladede, tenn-antent gassmotorer med eksepsjonell kraft til vektforhold.