Hvordan kan jeg endre en tenningsbryter i en Corvette du?

Ved å koble starteren til batteriet og gjør det mulig for batteriet for å levere strøm til startmotoren, spiller tenningsbryteren i Corvette en viktig rolle ikke bare i å starte motoren, men også i å drive en rekke tilbehør. Tenningsbryteren vanligvis refererer til elektroniske brytere plassert bak låsesylinderen der du setter inn nøkkelen. Hold denne bakhodet når du bestiller nytt tenningslåsen, fordi noen produsenter referere til låsesylinderen som tenningslåsen, noe som ville være feil del som kreves for utskiftingen.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen ved hjelp av en skralle og socket. Juster rattstammen til låst posisjon. Unbolt rattstammen fra dashbordet ved hjelp av en skralle og socket med en utvidelse, deretter sakte senke rattstammen fra dashbordet.

2 Trekk ut tenningsbryteren på toppen av et fjell som går fra bremsepedalen, ved hjelp av hendene. Tenningsbryteren er en 5-tommers svart boks med en elektrisk kontakt på toppen.

3 Unbolt tenningslåsen fra monteringsbraketten, ved hjelp av en skralle og socket. Trekk låsesylinderen aktiveringsstangen ut av tenningslåsen, og trekk tennings ut for hånd.

4 Installere låsesylinderen betjeningsstang på den nye tenningsbryteren for hånd. Bolt tenningslåsen på monteringsbraketten, ved hjelp av en skralle og socket.

5 Sett tenningsbryteren tilbake til et fjell som strekker seg fra bremsepedalen. Hev rattstammen og bolt det til dashbordet ved hjelp av en skralle og socket. Koble batterikabelen og starte bilen for å teste tenningslåsen.