Hvordan jeg Senk Har en 1979 Corvette?

Hvordan jeg Senk Har en 1979 Corvette?


C3-modellen av Corvette spente årene fra 1968 til 1982. Rammen og fjæringssystemet var nesten det samme i løpet av alle disse årene. Senking en 1979 Corvette krever våren endringer på foran og bak suspensjoner. Nye, kortere foran spiralfjærer er tilgjengelig fra mange Corvette deler leverandører som vil senke den fremre bakkeklaring en tomme. Senking bak er en mye enklere prosess som bare krever lengre fjærboltene. Disse boltene er også tilgjengelig fra Corvette leverandører og tillate eieren å justere den bakre kjørehøyde ved ganske enkelt å senke eller heve justeringsmutterne.

Bruksanvisning

1 Parker bilen på et plant, fast underlag. Bruk et målebånd og ta målingene fra gulvet til øverst i midten på hver av hjulåpningene.

2 Løft fronten av bilen ved hjelp av en jack og sted jack står på hver side for sikkerhet.

3 Ta av forhjulet wih en lug skiftenøkkel.

4 Ta av frontstøtdemperen med en fastnøkkel eller pipe. Fjern skruen som holder den fremre stabilisator bar på plass.

5 Fjern bremsekalippernes med en skiftenøkkel og nøye flytte den ut av veien. Finn noe å plassere den på slik at du ikke bryter den skjøre bremseslangen.

6 Plasser en hydraulisk jekk under kontroll arm rett under våren og heve armen oppover til du merker våren begynner å komprimere. Løsne mutteren som holder den øvre kuleledd med en fastnøkkel og pop felles løs fra fjærtrykket.

7 Plasser jekken under kontroll arm og heve den til våren er komprimert. Holde fjæren lukket med en kjetting eller fjær kompressor verktøyet. Fjerne mutteren fra den øvre kuleleddet.

8 Senk jack og fullt forlenge kontroll arm, slippe ut alt trykk fra våren. Fjern kjede eller våren kompressorer og trekk våren fra forsamlingen.

9 Sett på våren med de nye, kortere fjærer.

10 Reversere prosessen og gjentas på den motsatte side.

11 Hev bak på bilen og sett den på bukker.

12 Ta av bakhjulene.

1. 3 Løfte den ene side av den bakre fjær for å fjerne trykket fra fjærmutteren, ved hjelp av en hydraulisk jekk.

14 Fjern bolten og erstatte med de lengre fjær bolter, foringer og nøtter.

15 Gjenta prosessen på den andre siden.

16 Senk bilen og måle avstanden fra gulvet til toppen av de bakre hjulåpningene. Sammenligne målingene i den opprinnelige høyde og foreta nødvendige justeringer i ønsket høyde ved å dreie justeringsmutteren på den nye, bakre fjærboltene. Kontroller at høyden er den samme på hver side.

17 Kjøre bilen i ca 200 miles for å tillate suspensjonen til å bosette seg. Mål og re-justere de bakre boltene til ønsket høyde ved behov.

Hint

  • De kortere foran fjærene ikke krever noen justeringer. Den utvidede bladfjær boltsett tillater justering til baksiden av bilen opp til en tomme.