Hvordan hente Cell Phone talemeldinger og tekster

Hvordan hente Cell Phone talemeldinger og tekster


Når noen ringer mobiltelefonen din, og du trenger ikke svare på anropet, har han muligheten til å forlate et lydopptak eller telefonsvarer for deg. Han kan også sende deg en tekstmelding, som vises som ord på telefonskjermen. Hver mobiltelefon er forskjellig, men de fleste telefoner kan du hente talemeldinger og tekstmeldinger i lignende oppførsel. Les telefonens brukerhåndbok for fullstendige instruksjoner om hvordan du bruker det hvis du ikke er i stand til å få stemmen din e-post og meldinger.

Bruksanvisning

1 Naviger til telefonens hjem-skjermen, som er hovedskjermen som vises når du slår på telefonen. Blant alternativene og funksjonene bør du se talepost og tekstmeldinger alternativer.

2 Velg talepost eller tekstmeldinger alternativ, avhengig av hvilken du ønsker å hente.

3 Se etter en liste over tapte anrop eller uhørt talemeldinger. Velg en som du vil høre. Når innspillingen er over, vil du bli gitt muligheten til å beholde eller slette det. Velg ønsket alternativ.

Hvis du henter tekstmeldinger, se etter en liste over uleste tekstmeldinger. Velg den du ønsker å lese. Når du er ferdig med å lese den, kan du beholde eller slette den.

Hint

  • Noen mobiltelefoner krever at du velger et passord for å få tilgang til talepost. Velg et passord som du vil huske enkelt som du kan ha til å skrive det inn hver gang du sjekke talepost.