Slik feilsøker en RCA RTD209

Slik feilsøker en RCA RTD209


RCA RTD209 er en fem-disc, 250-watts CD / DVD hjemmekinoanlegget. I tillegg til DVD / CD-spiller, inkluderer RTD209 hjemmekinoanlegg en AM / FM-radio-mottaker, to bak, to foran og ett senter surround-lyd høyttalere, en subwoofer og en ekstern MP3-spiller. Tilbehør inkluderer en standard komposittvideokabel, fjernkontroll og AM / FM-antenner.

Bruksanvisning

Problemer med Disc-avspilling

1 Kontroller at du har satt inn platene riktig. Den RTD209, DVD / CD-spiller, har en fem-disc CD-veksler. Ta ut platen caddy ved å trykke på "Open / Close" knappen til venstre, like over displayvinduet, på frontpanelet. CD-er er satt inn med etikettsiden opp. Skyv plater i de fem sporene forsiden opp.

2 Kontroller AV-kabel for å rette et problem med lyd eller video-utgang. A / V-kontakter sitter på baksiden av enheten. Det er tre rader med innganger. Ved hjelp av den medfølgende komposittvideokabel, må den gule "Video" kabelen er plugget inn i "Video Out" jack i den første raden. Den andre enden skal kobles til TV-en din "Video In" jack. Plasser den røde og hvite "Audio" plugger i de fargekodede venstre- og høyre knekt i den tredje raden merket "Audio In". Den andre enden skal kobles til TV-ens "Audio Out" knekt. De tre midte knekt brukes ikke for grunnleggende komposittvideokabelen oppsett.

3 Test høyttalerne ved å trykke på "Setup" -knappen på fjernkontrollen. Bruk venstre / høyre pil for å markere "Speaker" -ikonet fra hovedmenyen, neste klikk "OK." Bruk "Down" pilen for å markere "Test Tone", neste klikk "OK" på fjernkontrollen for å starte høyttalertesten.

4 Sjekk høyttalerkonfigurasjon på høyttalerterminalen plassert på den bakre enheten. Hver høyttaler har to tilkoblinger. Høyttalerledningene er fargekodet. Sørg for at hver ledning passer til den tilsvarende farge som ligger over terminalen.

5 Vær sikker på at inngangskilden AV du prøver å lytte til, vises på frontpanelet av RTD209. Hvis den viste kilden ikke svarer til kilden du prøver å høre eller se du vil ikke få riktig utgangs resultat. For eksempel hvis du prøver å lytte til en DVD du må sette kilden til "DVD". Hvis du prøver å lytte til radioen, velg "Tuner" som kilde. Trykk på "Source" -knappen på frontpanelet på RTD209 å bla gjennom og velge en kilde. Den "Source" knappen er plassert rett under displayet.

Den Inkludert Lyra MP3-spiller

6 Sørg for at låsen funksjonen er ikke aktivert på Lyra-spilleren. Skyv låse / låse bryteren på siden av spilleren, til høyre for å låse opp.

7 Nullstill Lyra spilleren hvis det fryser eller ikke vil spille MP3-filer. For å gjøre dette slå av spilleren. Fjern først og setter inn batteriet, neste slå spilleren på igjen å fungere som normalt. Dette er den eneste måten å tilbakestille denne spilleren, er det ingen reset knapp. Nullstille spilleren ikke slette musikkfilene dine.

8 Kontroller at alle lydfilene er kodet som enten MP3 eller WMA og at bitraten er i størrelsesorden 32 til 320 kbps. Lyra er kun laget for å spille MP3-filer innenfor dette området.

9 Formater MP3-spilleren ved å koble den til USB-kabelen til en datamaskin. Reformatering er et siste alternativ hvis spilleren ikke vil fungere. Reformatering sletter alle data. Når PC-en gjenkjenner enheten går inn i datamaskiner disk manager og høyreklikk på enhetsikonet. Velg "Format" og velg enten "fett" eller "FAT32" som en reformatere alternativ.

Hint

  • Kontroller at JPEG bildefiler har en oppløsning på mindre enn 2 megapiksler for optimal avspilling på RCA RTD209. Høyere oppløsning filer kan ikke vise.
  • Sjekk mediene for kompatibilitet hvis det ikke vil spilles av riktig. RCA RTD209, DVD / CD-spiller, kan spille flere forskjellige medieformater, inkludert DVD, CD, VCD, Super VCD, MP3, WMA og JPEG. Sørg også for at DVD er en "region 1" kode. Den RTD209 er spesielt utviklet for å behandle region 1 DVD-plater. Andre-regionen kodet DVD-plater vil ikke spille.
  • Kompatible plater inkluderer DVD, DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, CD, CD-R og CD-RW.
  • Dårlig bildekvalitet som misfarging eller mangler lyd / video kan skyldes feilkoplede kabler.
  • Med feilsøking alle enheter det er alltid fornuftig å starte med den enkleste løsningen og flytte til mer vanskelige feilsøkingsmetoder hvis det er nødvendig.