Hvordan forbedre Jetta TDI drivstoff kjørelengde

Hvordan forbedre Jetta TDI drivstoff kjørelengde


Volkswagen har vært å produsere drivstoff effektiv, dieselbiler i ganske lang tid. Faktisk, i 1977 har selskapet innført et diesel-utstyrt Rabbit stand til å oppnå 50 miles per gallon. Senere, Jetta TDI gjort sitt utseende, fortsetter tradisjonen med imponerende drivstoff kjørelengde av VW dieselmotorer. Faktisk, på ett punkt i tid, en Jetta TDI holdt verdensrekorden i drivstofføkonomi ved å administrere å få 58,82 mpg under normale kjøreforhold. Du kan også få utrolig drivstofføkonomi fra Jetta TDI ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Kjør Jetta TDI med det formål å oppnå best mulig drivstofføkonomi. Dette betyr at du må, for enhver pris, motstå trangen til å øke hastigheten. Snarere holde hastigheter på eller under 55 miles per time. Det er også viktig å unngå aggressiv kjøring. Plutselig øke eller redusere hastigheten din er bortkastet. Hold farten konstant, sakte ned og fremskynde gradvis.

2 Bruk Jetta er overdrive og / eller cruise kontroll når det er mulig, det vil si, på flate, uncongested motorveier eller veier. Hvis du klarer å holde diesel motoren i gang på et lavere turtall, kan du bidra til å øke sin drivstoffeffektivitet. Hvis du eier en Jetta TDI med manuell girkasse, bør du forsøke å nå ditt høyeste giret så raskt som mulig uten å ruse motoren for høy.

3 Losse overflødig vekt fra Jetta. Se etter noe unødvendig last i bagasjerommet eller hytta på bilen og fjerne det. Selv en ekstra 100 pounds vil drastisk kutt i drivstoffeffektivitet av en Jetta, redusere dine miles per gallon med så mye som to prosent.

4 Unngå å bruke Jetta er klimaanlegget og annet tilbehør så mye som mulig. Noe som krever ekstra kraft vil redusere drivstoffeffektivitet som belastningen på motoren og dynamo øker.

5 Ta din Jetta TDI til en kvalifisert mekaniker for en årlig tune-up. Din dieselmotor må kjøre jevnt for å oppnå den beste drivstoff kjørelengde mulig. En vanlig tur til mekaniker vil sikre at motoren din fungerer som den skal. Også har oljen skiftes hver 3000 til 6000 miles, sjekke luftfilter og endre den om nødvendig, og blåse opp dekkene til anbefalt trykk (du finner den foreslåtte inflasjonsnivået på sideveggene av dekkene).

6 Rull vinduene når du reiser på riksveg hastigheter. Ved høyere hastigheter, må du sørge for at Jetta er så aerodynamisk som mulig. Windows som er igjen nede vil øke dra og redusere drivstoff kjørelengde. Med aerodynamikk i tankene, bør du også fjerne eventuelle sykler eller bagasjen fra taket (hvis montert).

7 Fyll alltid tanken med kvalitet diesel. Det er fristende å gå med det billigste drivstoffet tilgjengelig. Dette kan imidlertid koste deg i det lange løp. Skitten eller utvannet drivstoff kan redusere drivstoff kjørelengde og med skade motoren din.