Auto Paint Tips og triks

Maleri en bil er ikke lett. Det er mye hardt arbeid og tid involvert for å få en fin maling jobb. Det er ingen erstatning for hardt arbeid i å utarbeide en bil som skal males, men det er noen tips og triks for å hjelpe deg ut på veien.

Klargjøre Surface

Det viktigste steget i å få en god maling jobb er å forberede overflaten skikkelig. Male over bulker og dings vil dekke dem opp, men vil ikke skjule dem. New skinnende maling vil bringe mer oppmerksomhet til en ding enn eldre kjedelig maling. Få overflaten så glatt som glass, og du vil være i forkant av nesten alle andre gjør-det-selv automotive malere.

Begynn med å slipe hele bilen med 120 sandpapir og en eksentersliper. Spray bilen med et lag med primer og vente en time for den tørke helt. Bruk en lang sliping blokk med 300 sandpapir til sand hele bilen for hånd. Dette er ikke den raskeste måten å sand, men det vil resultere i en jevnere overflate. Hold pussekloss flatt mot bilen uten å bruke hjørnene eller kantene bare sand. Dette gjør eventuelle lavereliggende områder på overflaten være dekket i primeren, slik at de skiller seg ut mot den nylig slipes primer. Reparere disse områdene med sparkel og gjenta primer og blokkere slipetrinn.

Bruk av Paint

Ved sprøyting bilbransjen maling, alltid bruke tynne strøk heller enn tykke. Seks tynne strøk vil se mye bedre enn et par tykke strøk med maling. Ved påføring av maling, starter på toppen av bilen og arbeide ned til de lavere nivåene. Male taket, så hette, så bagasjerommet og deretter flytte til sidene av bilen. Dette hindrer overspray fra landing på områder som allerede er malt og har begynt å tørke.

Konsentrere seg om en panel om gangen, særlig ved maling av sidene av bilen. Begynn foran på frontskjerm. Dekk til fender jevnt og deretter flytte til inngangsdøren, deretter bakdekselet til du kommer til baksiden av bilen.

Rette ufullkommenhet

Når bilen er malt og har tørket for en dag eller så, parkere den i sollys og inspisere den for feil. Når du ser hvor mange feil er i malingen, kan du ta beslutningen om å polere bilen. Noen malere velger å polere sine nymalte biler selv uten feil, siden polering skaper en mye dypere glans enn ny maling alene.

Start med å pusse bilen med 1200 sandpapir, holde papiret våt hele tiden. Våtsliping er gjort for hånd - aldri bruke en slipemaskin. Gni sandpapir frem og tilbake uten å bruke en sirkulære bevegelser. Skyll bilen og la det tørke helt. Bruk en væske rasping sammensatt på en dual action orbital poleringsmaskin og arbeid i små sirkulære og frem og tilbake bevegelser. Dette vil fjerne de fleste ujevnheter i malingen og ha bilen ser skinnende.