Hvordan fikse opp en PT Cruiser

Hvordan fikse opp en PT Cruiser


Det er reality-show dedikert til å tilpasse biler og motorsykler over kabel-TV. Enhver bil kan tilpasses. Ikke mange gir den kunstneriske lerret PT Cruiser gjør. PT Cruiser er Chrysler hyllest til biler fra fortiden. Det var et dristig trekk for å innføre denne design i et marked hvor slanke, aerodynamiske design har vært mest populære. Når PT Cruiser ble innført, var det så populært at tidlige modeller var på ryggen ordre fra produsenten.

Bruksanvisning

1 Besøk butikker som tilpasser biler. Spør dem bilder av andre cruisers de har jobbet på. Sørg for at de har jobbet med lignende biler. Be om prisestimater. Gi dem en idé om hva du vil gjøre. Hvis de ikke kan gjøre det, be om anbefalinger.

2 Tilpass grille. Sett deg ned med en skisse artist å trekke ut ideen din. Presentere det til The Body Shop. Det kan bare være i stand til å jobbe med ettermarkedet alternativer som allerede er på markedet. Be om en katalog en anmeldelse.

3 Legg chrome hjul til aksent bilens krom grill og dørhåndtak. Søk etter en krom hjul design som inspirerer deg.

4 Tint vinduene. Sjekk statlige lover slik at du ikke tint vinduene mørkere enn loven tillater. Brekking Selskapet bør ha en måte å måle dette.

5 Legg et tak last carrier å gi deg ekstra lagringsplass for ski, camping og annet utstyr.

6 Arbeidet med interiøret. Legg premium teppe gulvmatter. Tilpass fargen på gulvmatter med utvendig og andre interiør elementer av bilen.

7 Legg en HD satellitt-radio systemet for å få det slags radio du er i humør for pumpet inn din Cruiser.

8 Installer en premium sound system. Hvis du bare vil ha krystallklar lyd, må du installere et Bose system eller noe lignende. Hvis du liker musikken din høyt nok for andre å høre, installere 15-tommers eller større subwoofere i bagasjerommet.

9 Legg en Global Positioning satellitt system til bilen, slik at du alltid vet hvor du skal. Utstyre din cruiser med høyhastighets Wi-Fi for å slå cruiser inn i en "hot spot", slik at du kan koble til Internett selv når du er på farten.

10 Maling bilens eksteriør å knytte alt sammen. Gjør maling jobb sist, bare i tilfelle du ombestemmer deg på innvendige eller andre elementer som kanskje ikke fungerer med den opprinnelige maling konsept. Maling din PT Cruiser en vill eksotisk farge, bland to eller tre forskjellige farger eller male et veggmaleri på bilen.