Hvordan fikse Lettmetallfelger

Hvordan fikse Lettmetallfelger


Legeringen er en matt, grå metall og er den vanligste typen av materiale for fremstilling av kjøretøy felg. Selv legering er metall, kan det likevel bli skadet. Lettmetallfelger bli ripete, bulkete og scuffed fra rusk i veien eller ved å kjøre for nær fortauskanter eller faste gjenstander. Felgene kan også bli satt opp, noe som etterlater små hull med skarpe kantene på felgene. Fix lettmetallfelger med riktig å forberede og male dem til å se ut som ny.

Bruksanvisning

1 Sand den skadede området med 220 sandpapir. Hold sandpapir flatt mot overflaten og sand jevnt i flere retninger så lunder ikke danner i felgen. Sand inntil området er glatt og ingen grove områder kan bli sett eller følt av hånden din.

2 Gjelde sparkel til eventuelle lavereliggende områder for legeringen felgen. Bruk en liten nal for å spre filler over den lave området og glatt det. La filler tørke i tretti minutter, eller til det blir vanskelig. Sand fyllstoffet med 220 sandpapir til det er glatt og plan med den omgivende overflate av felgen.

3 Sand den reparerte området med 400 sandpapir og vann. Hold en rennende vannslangen over sandpapir eller dunk sandpapir i vann ofte for å holde det gjennomvått. Dette hindrer oppbygging under sandpapir fra å forlate dype riper i felgen. Gjenta dette trinnet bruker 600 sandpapir også. Skyll kanten og la det tørke helt.

4 Dekk slepe nøtter og luftventilspindelen med maskeringstape for å hindre overspray fra tette dem stengt. Båndet kan plasseres over sideveggen av dekket hvis reparasjonen blir gjort på kanten av felgen.

5 Spray det reparerte området med grå spray primer. Dette setter en solid base farge over hele kroppen filler og gjør at malingen til å feste seg bedre til randen. Hold sprøyte kan seks til åtte inches fra overflaten og spray venstre og høyre, ved hjelp av en tynt lag for å dekke det reparerte området. La primeren tørke i tretti minutter.

6 Påfør tre til fem tynne lag med spraymaling til primered området. De fleste auto deler butikker bære spray maling laget spesielt for å male hver annen type metall rim, så får en riktig kamp er enkelt. Spray maling ved hjelp av samme sprøyteteknikker som med primer. Vent fem minutter mellom hvert strøk og vente i fire timer før håndtering felgen.