Hvordan fikse Kornet Cable Pictures

Hvordan fikse Kornet Cable Pictures


Det er bildekvalitetsforskjeller mellom ulike kanaler på kabel-TV-system. Selv da alle kanalene bør være av god kvalitet hele tiden. Hvis bare én kanal har kornete bilder, er det mest sannsynlig et problem som kommer fra kabel-TV-systemet i seg selv, og det er ikke mye du kan gjøre med det uten å ringe kabelselskapet. Hvis mange av kanalene er kornete, er det en god sjanse for at problemet er der i huset, og mest sannsynlig rett bak TVen. Det er noen enkle feilsøkingsteknikker som du kan bruke som kan spare deg for å måtte vente hjemme for en kabel-TV-tekniker til å dukke opp.

Bruksanvisning

1 Lag en fysisk kontroll av kablene som betjener TV-mottaker for å se om koblingene er tette. Tight betyr at de har blitt skrudd ned veldig tett. Du kan sjekke dette ved å stramme hver forbindelse med fingrene. Også, noen ganger kabelen er litt trekkes fri fra forbindelsen. Dette kan skje hvis noen snubler i en kabel som lyver over gulvet. Ved ganske enkelt å holde forbindelsen med den ene hånden og skyve kabelen inn i den med den andre hånden, kan du ofte gjenopprette kabelen til god stand.

2 Stram koaksial tilkobling på baksiden av TV-mottaker. Sørg for å presse koaksial tilbake i kontakten bare for å sørge for at det ikke har trukket løs.

3 Stram tilkoblingene - både inn og utganger - på kabelboks, som strømmer signal til TV-mottakeren. Pass på at begge koblingene er tette og at koaksialkabelen skyves inn i kontakten.

4 Stram eventuelle andre tilkoblinger som kan være til stede - for eksempel langs baseboard på rommet ditt eller veggen plate tilkobling. Det er usannsynlig at forbindelsen bak veggplaten har løsnet.

5 Sjekk visuelt hele kabelen for å kontrollere at det ikke har blitt skadet.

6 Ring kabelselskapet hvis du har vært ute av stand til å løse problemet. Kabelen kundeservice representant vil lede deg gjennom flere feilsøkingsteknikker og forsøke å løse problemet uten å sende en lastebil og tekniker hjem til deg. Sjansen er at noen mindre problem kan løses på denne måten.