2000 F150 Vindussveiv Removal

2000 F150 Vindussveiv Removal


Fjerne en manuell vindus sveiv er vanligvis det første skrittet i å fjerne en hel dør panel. For moderne Ford F-150 lastebiler, er prosessen den samme som det er for mange fabrikater og modeller av biler.

Festeklipsen

En metallklemmen holder sveiv på Ford F-150 dør. Ifølge hvilke ressurser du lese både online og i verkstedhåndbøker, kan dette klippet noen ganger går under forskjellige navn: snap ring, c-klipp, hestesko klipp, våren klipp og mer. Den nøyaktige navnet spiller ingen rolle, så funksjonene er de samme. Klippet er formet som bokstaven "C" eller den greske "Omega", og endene av det er tredd gjennom hull i kranken.

Fjerning Med Verktøy

For å få kranken av Fords dørpanelet, må festeklipset for å bli forskyves. En krok verktøyet kan trekke klippet ut av kurven av sin "C", og det er sveiv fjerning verktøy som kan løsne klemmen ved å skyve mot endene av "C." Begge alternativene krever verktøyet som skal settes inn mellom bunnen av veiven og den Fords dørpanelet.

Fjerning uten verktøy

Vindus veiver også kan fjernes ved hjelp av en fin bomull håndkle. Håndkleet må holdes med to hender, gled under bunnen av sveiv. Deretter må servietten som beveges fram og tilbake i en "Skjære" eller "tanntråd" bevegelse. Håndkleet vil til slutt få en slutt på "C" og løsne det.

eldre Fords

Noen eldre Fords, før F-150 lastebiler, ikke bruk en låseklips. Disse vinduet cranks holdes på plass av en skrue, og de må fjernes med en skrutrekker. Sjansene for å møte denne type vindu sveiv er ganske slank etter dagens standarder.