Hvordan fikse en ødelagt båndet på en iPod

Hvordan fikse en ødelagt båndet på en iPod


Den femte generasjon iPod Touch har en maksimal minnekapasitet på 64 GB, en 3,5-tommers skjerm og en hjem-knapp som gir tilgang til enhetens utallige funksjoner og egenskaper. Imidlertid iPod Touch-home-knapp båndkabelen imidlertid, også referert til som en fler plan kabel, er utsatt for mange feil som skyldes harde bend og feilaktig fjerning. Den ideelle metoden for å fikse en ødelagt iPod flatkabelen er en full erstatning, noe som krever en nær komplett nedrigging av enheten for å få tilgang til tilkoblingspunkt på hovedkortet.

Bruksanvisning

1 Slå din iPhone, og la 10 minutter for de interne komponentene kjøles ned. Skru de to 2.3mm Pentalobe skruene på begge sider av dock-kontakten plassert på undersiden av enheten.

2 Skyv baksiden av iPod-skjermen 2mm mot toppen av iPod. Ta tak i baksiden av iPod, og skille bakpanelet fra frontpanelet på iPod.

3 Fjern 1.5mm Phillips skruen fra batterikontakten til nederst til høyre på batteriet. Fjern 1.7mm Phillips skruen ligger over 1,5 mm skrue.

4 Ta tak trykket kontakt øverst til høyre i batterikontakten med en pinsett, og løft for å fjerne. Løft opp på trykk kontakt; ikke vrikke den eller flytte den fra side til side under fjerning. Bruk gummihansker når du fjerner trykket kontakt for å unngå overføring av kroppen olje fra hendene, noe som fører til forstyrrelser.

5 Sett iPod åpningsverktøy mellom høyre side av batteriet og små bokstaver. Sett iPod åpningsverktøy nederst toppen og sidene av batteriet, og forsiktig lirke sidene av batteriet bort fra sin nisje i små bokstaver. Det er sikret i sin utsparing med en mild klebemiddel. Ta tak i klar plast kategorien festet til batteriet. Dra tappen, og ta ut batteriet fra iPod.

6 Fjern de to skruene som fester metall dock-kontakt kabel dekselet bakover for saken. Skruen på venstre krever en 1.2mm stjerneskrutrekker. Skruen til høyre krever også en 1.2mm stjerneskrutrekker. Fjern metall dock-kontakt kabel dekselet.

7 Skrell dock kabelkontakten fra sokkelen ligger på hovedkortet. Kabelen er festet til hovedkortet med tape. Pinsett lette fjerning av båndet.

8 Løft Wi-Fi-antennekabelen fra kontakten på hovedkortet. Igjen, løft rett opp, ikke side til side. Trekk antennekabelen fra sporet på hovedkortet. Fjern plastringen rundt kameraets blits montering med pinsett.

9 Fjern de fire skruene som fester metallkabeldekselet til hovedkortet i følgende rekkefølge: den øverste skruen, som ligger på 12 o'clock posisjon, med en 2,7 mm Philips skrutrekker; fjerne den andre skruen, som ligger på 10 klokken posisjon, med en 1.3mm Phillips skrutrekker; fjerne den tredje skruen, som ligger på 7 klokken posisjon, med en 2,6 mm Phillips skrutrekker; fjerne den fjerde skruen, som ligger på 4 o'clock posisjon, med en 1.2mm stjerneskrutrekker.

10 Ta av kabeldekselet ved å sette inn plast iPod åpningsverktøy mellom faner og sporene i hovedkortet med en mild nysgjerrige bevegelse. Fjern metallkabeldekselet ved å løfte den fra sin øverste kanten.

11 Løft den bakre kabelkontakten fra sokkelen på hovedkortet med iPod åpningsverktøy. Fjern det bakre kameraet fra iPhone ved å løfte opp og ut. Ta ut SIM-kortet og holderen fra iPod med et SIM-kort fjerning verktøy. Du kan også bruke en utrettet binders om nødvendig.

12 Bruk den flate kanten av iPod åpningsverktøy til å fjerne kablene på toppen av hovedkortet i følgende rekkefølge: hodetelefonkontakten / volum kabel, som ligger ved klokken syv posisjon; front-mot kamera kabel, plassert til høyre for hodetelefonkontakten / volumkontroll kabel; digitaliserings kabel, som ligger rett over front-mot kamera kabel; skjer datakabel, som ligger ved siden av skjermdatakabelen.

1. 3 Løft jording klipp fra det logiske kortet med pinsett. Fjern den fra iPod. Fjern 4.8mm standoff skruen, som ligger nær hodetelefonkontakten, med en 4.8mm flat skrutrekker.

14 Fjern den svarte plasttape skjuler en 1,6 mm Phillips skrutrekker fra sin beliggenhet proksimalt for strømknappen. Skruen fester hovedkortet til baksiden saken. Pinsett gjøre å fjerne tapen enklere. Fjern skruen med a1.6mm stjerneskrutrekker.

15 Fjern de følgende tre skruer, som også fester hovedkortet til baksiden tilfellet i følgende rekkefølge: de 2.5mm Phillips skrue, som ligger nær akselerometer og vibrerende motor; de 2.4 mm Phillips skrue, som ligger to inches til øverst til høyre på forrige skrue; og 3.6mm standoff skrue, noe som krever en 3.6mm flatt skrujern.

16 Løft hovedkortet fra slutten nærmest høyttaler kabinett. Bruk gummihansker når du setter sammen hovedkortet for å hindre at kroppen oljer fra overføring til komponenten.

17 Sett den flate kanten av iPod åpningsverktøy mellom vibratoren og på siden av den bakre tilfelle av iPhone. Bruk iPod åpningsverktøy for å lirke vibrator bort fra limet som fester den til baksiden tilfelle av iPhone.

18 Fjern de to 2.4mm skruer plassert på sidene av høyttalerenheten. Ta tak i plastbraketten plassert under 2,4mm skrue, som du allerede fjernet, nærmest dock-tilkoblingen. Fjern plastbrakett.

19 Fjern høyttaler innkapslingsmontasjen hånd. Fjern tapen som dekker skjermonteringstappene. Skru av 1.5mm skruen som fester skjermenheten, som ligger i nærheten av strømknappen. Skru av 1.5mm skrue proksimale til hodetelefonkontakten. Fjern 1.5mm skrue plassert nær den nedre mikrofonen. Fjern 1.5mm skruen ligger nær dock-tilkoblingen.

20 Skru løs # 00 Phillips skruene som ligger nær venstre side av iPod (samme side av volumknappen plassering) med 1/2 omdreining hver. Løsne de tre skruene på siden av iPod motsatt volumkontrollen ved 1/2 omdreining hver.

21 Sett den flate enden av iPod åpningsverktøy i sømmen mellom skjermen og bak saken. Sett hver 1/2 tommers rundt omkretsen og lirke opp forsiktig. Ta av skjermenheten.

22 Løft hjem-knappen kabelens støttemur klaff med den flate enden av iPod åpningsverktøy. Lirk rett opp på den hengslede klaff; ikke vrikke den eller flytte til side til side når du fjerner. Fjern hjemmet kabelkontakten fra sokkelen med pinsett. Dra hjem-knappen kabelen gjennom sporet i siden av den ytre bakre saken. Fjerner kabelen.

23 Sett inn det nye hjemme-knappen båndkabel i sokkelen og dekke den med den hengslede klaff. Fullfør nedrigge trinnene i revers for å montere iPod.

Hint

  • Reparere iPod flatkabelen opphever Apples begrensede garanti.
  • Bare en bransje profesjonell eller noen med bakgrunn i maskinvare skal utføre denne teardown, reparere og gjenoppbygge.