Hvordan fjerner jeg et batteri fra en BMW R1100RT?

BMWs R1100RT touring motorsykler er godt egnet til de til dels ekstreme miljøer oppdaget under en lang biltur. Men batteriet som driver R1100RT elektriske system kan lades det ut over tid, slik at motorsykkelen helt ubrukelig. Fjerne et dødt batteri kan være en oppgave som mange R1100RT eiere skrekk, da batteriet er skjult i hjertet av maskinen. Mens noen demontering er nødvendig, få tilgang til og fjerne batteriet er en oppgave som kan oppnås i løpet av 15 minutter.

Bruksanvisning

1 Finn setelåsen under halen lys. Lås opp setet med tenningsnøkkelen og trekk den av motorsykkelens ramme.

2 Fjern boltene fra venstre midten kåpe med en umbrakonøkkel. Ta til venstre-middle kåpe fra motorsykkelen å avsløre batteribrettet på venstre side av drivstofftanken.

3 Trekk gummifestestroppen av batteriskuffen. Fjern den negative ledningen ledningen bolt fra batteriet med en stjerneskrutrekker. Trekk den negative ledningen fører bort fra batteriet og motorsykkelens ramme. Trekk batteriet ut av skuffen til den positive ledningen bly er tilgjengelig. Fjern den positive ledningen ledningen bolt fra batteriet med en stjerneskrutrekker. Trekk den positive ledningen fører bort fra batteriet.

4 Trekk batteriet ut av batteriskuffen.