Hvordan får jeg TV i et avsidesliggende område?

Hvordan får jeg TV i et avsidesliggende område?


Du ønsker å få TV, men du bor i et avsidesliggende område. Selv om store deler av verdens befolkning bor i nærheten av byer og de har et bredt utvalg av TV-alternativer, er dette slett ikke tilfelle for de som bor i avsidesliggende områder. Over-the-air signaler ikke gjør det ut så langt, og det er rett og slett ikke kostnadseffektivt for kabelsystemer for å koble opp en håndfull kunder på en kabel hundrevis av miles lang. Den gode nyheten er at det er en løsning: satellitt-TV.

Bruksanvisning

1 Sjekk din sight-linjer. For å installere en DirecTV eller antenne parabolantenne for å motta TV-signaler, må du ha et klart syn på den sørlige himmelen. Det betyr at du ikke kan ha noen trær eller strukturer i veien. Hvis du har noe blokkerer line-of-sight til satellitten, må du kanskje vurdere å reise en tårn til å løfte fatet over blokkeringen.

2 Kontakt DirecTV og oppvask-nettverket, de to største leverandørene av TV via satellitt, og vurdere alternativene. Men hvis du er ute etter å få nettverk som FOX, NBC, ABC og CBS, må du bestille en pakke med lokale kanaler, og disse er ikke nødvendigvis tilgjengelig på begge satellittsystemer på alle områder.

3 Sammenlign priser og funksjonene i pakken planer som tilbys av satellitt-TV-leverandører. Vær sikker på at de tjener ditt område.

4 Legge til rette for en installasjon. Hvis du er en ny kunde, dra nytte av eventuelle tilbud som gratis grunnleggende installasjon, som inkluderer en mottaker for hver av dine TV og en installert parabolantenne og ledninger. Med mindre du har en altfor komplisert installasjon (fiske ledninger gjennom vegger eller bygge et tårn for din rett), bør du ikke å betale for mye, om i det hele tatt, og du kan selv få noen måneders fri programmering.

Hint

  • Installasjon av alt utstyr vil bli håndtert av satellitt-tv-leverandøren, og du vil ikke bli pålagt å gjøre noe fysisk installasjon av en antenne, ledninger og systemoppsettet.