Hvordan få musikk på en Iitronics MP3-spiller

Den Itronics MP3-spilleren er en grunnleggende flash-baserte MP3-spiller. Ved hjelp av datamaskinens filbehandling system (Windows Explorer), kan du overføre musikk direkte til enheten. Du kan også bruke Windows Media Player til å overføre musikk og å konvertere inkompatible lydformater. Den Itronics MP3-spilleren støtter MP3, WMA og WAV lydformater.

Bruksanvisning

Hvordan få musikk på en Iitronics MP3-spiller med Windows Explorer

1 Koble Itronics MP3-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabel. Noter navn og stasjonsbokstaven forbundet med MP3-spiller (du vil trenge det for trinn 3).

2 Klikk på "Start" -ikonet i oppgavelinjen i Windows. Klikk på "Min datamaskin". (I Vista og Windows 7, er det bare referert til som "Computer".)

3 Dobbeltklikk på navnet på Itronics MP3-spilleren. Roten lagring katalog av enheten vil åpne (der all musikk på spilleren er lagret).

4 Dra og slipp musikken du ønsker på MP3 til roten lagringskatalogen.

Hvordan få musikk på en Iitronics mp3-spiller med Windows Media Player

5 Start Windows Media Player-programmet. Koble Itronics MP3-spilleren til datamaskinen med den medfølgende USB-synkroniserings cable.Cl

6 Klikk på "Sync" -knappen.

7 Dra og slipp musikken du ønsker på enheten inn i "List" vinduet under Sync-knappen. Klikk på "Start Sync" -knappen. Eventuelle inkompatible filer blir konvertert automatisk før de blir overført til enheten.