Hvordan få en kollisjon Repair Estimate

Innhenting av en kollisjon reparasjon estimat er det første skrittet i å få bilen reparert. Hvordan og hvor du får anslaget avhenger av mange faktorer, men det har i utgangspunktet å gjøre med hva din forsikring godtar eller tilsier. Det er imidlertid noen grunnleggende trinn som er felles for alle politikk.

Bruksanvisning

1 Snakk med ditt forsikringsselskap først. Det kan ha eksperter spesielt utpekt til å gi en kollisjon reparasjon estimat til klienter, eller det kan ha en liste over godkjente verksteder du kan kontakte. Selv om du tror du kan få en bedre eller billigere reparasjon estimat på egen hånd, må du først finne ut hva bedriftens behov er.

2 Få en liste over godkjente verksteder hvis firmaet ditt har en, og ta kontakt med flere av dem for å få flere kollisjon reparasjon estimater. Du kan deretter bestemme hvilken som er bedre eller mer passende, eller rett og slett velge den butikken som du synes er mest praktisk.

3 Få på verksted for å spesifisere hva, om noe, ikke vil bli dekket under kollisjonen reparasjon avtalen. De fleste forsikringsselskaper vil ikke betale for visse reparasjoner, for eksempel fjerner drivstoff, wheeling justering, båndjustering eller bytte navneskilt. Når du får en kollisjon reparasjon estimat, spør på verksted for å utelukke disse elementene fra kvitteringen.

4 Be om en kollisjon reparasjon estimat som inkluderer statister eller uforutsette utgifter som kan komme opp under inspeksjon av kjøretøyet. Shoot for et høyere tall, og deretter få regningen justeres om nødvendig. Dette er vanligvis enklere enn å måtte be om mer penger senere.

5 Har reparasjon estimat godkjent av forsikringsselskapet før du gir klarsignal for på verksted for å komme i gang. Dette kan kreve ytterligere skjemaer og inspeksjoner, men det er viktig hvis du ønsker å bli refundert eller betalt for arbeidet.

6 Få en rask kollisjon reparasjon estimat nettet ved å fylle ut noen grunnleggende informasjon, for eksempel år / merke / modell av bilen, farge og finish (metallic eller flat) og type skader påført. Mens online anslag kan ikke være et eksakt tall (siden ingen er faktisk ser på bilen), vil de likevel gi deg en generell ide om hva du kan forvente i form av utgifter.

Hint

  • Reparasjonen estimatet er vanligvis ganske forskjellig fra den faktiske prisen (kjent som reparasjonsordre totalt) som du vil bli belastet for reparasjoner. De fleste verksteder vil fortelle deg på forhånd at det er umulig å anslå den faktiske skaden en bil lidd før den er demontert.