Hvordan erstatte en frontlys pære i en 1998 Nissan Frontier

Hvordan erstatte en frontlys pære i en 1998 Nissan Frontier


Nissan Frontier ble først produsert i 1998. Frontier er en mindre lastebil som kombinerer nytten av en pick-up med kostnader i et mindre kjøretøy. Hvis du fortsatt eier en av disse lastebiler, må du holde den godt vedlikeholdt for å sikre at det ikke vil bryte ned. Dens vedlikehold kan være kostbart hvis du trenger å ta den med til en mekaniker garasje for reparasjoner. En reparasjon som du kan gjøre selv på Frontier er utskifting av en utbrent hodelykt.

Bruksanvisning

1 Parkere Nissan Frontier på et flatt og jevnt underlag. Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen, og deretter legge den hette.

2 Sjekk baksiden av Nissans frontlys montering: Du vil se en kabel som kobler lastebilens elektriske system til frontlys. Denne kabelen må kobles fra før du skifter lyspære. Trykk plasttappene på siden av pluggen og trekk den gratis.

3 Komme inn og ta tak i utbrent lyspære. Avhengig av størrelsen på hånden din, må du kanskje trekke frontlys forsamlingen ut et par inches å skape litt rom. Vri pæren til venstre for å løsne og fjerne den fra stikkontakten.

4 Sett den nye lyspæren i sokkelen og vri den mot høyre for å låse den på plass (pass på at du ikke berører glasset delen av pære med bare hendene, som oild fra hånden din vil føre til at pæren til utbrenthet tidlig). Koble til kabelen og lukk panseret.

5 Slå på frontlyktene for å teste deres funksjon. Hvis erstattet lyset ikke kommer på, så har du sannsynligvis ikke sette inn pæren på riktig måte. Gjenta trinnene ovenfor og slå frontlysene på igjen.