Hvordan endrer jeg ISO-innstilling i et Fujifilm S1000FD?

Fujifilm S1000FD har en automatisk innstilling som justerer kameraets innstillinger basert på gjeldende opptaksforholdene. Selv om automatiske justeringer er ofte nøyaktige nok til å produsere høy kvalitet skudd, kan enkelte tilstander krever brukermedvirkning for å øke kvaliteten på fotografiet. En av de innstillingene brukeren kan justere er ISO. ISO-innstillingen bestemmer følsomheten av skuddet. Jo høyere ISO-tallet er, desto mer følsom kameraet er for lys. Denne kontrollen er effektivt i mange forhold, særlig mørke steder.

Bruksanvisning

1 Trykk på "F" knappen på baksiden av kameraet for å åpne "F-modus Meny" skjerm. "F-modus Meny" skjermbildet kan du gjøre justeringer i kamera som vil påvirke fotografiet.

2 Marker "ISO" ved hjelp av opp-og-ned-piltastene og trykk på høyre piltast for å åpne "ISO" -menyen. En liste over ISO-innstillinger vil vises på skjermen.

3 Bruk opp-og-ned-pilknappene for å velge ønsket ISO-innstilling. Den S1000FD har 10 separate ISO-innstillinger. Jo høyere innstilling, desto mer følsom kameraet er for lys. Hvis du velger "Auto", vil kameraet automatisk velge den beste ISO-innstillingen. Hvis du velger en innstilling som "Auto / 400", vil kameraet velge den beste innstillingen opp til "400."

4 Trykk på "Meny / OK" -knappen på baksiden av kameraet for å lagre innstillingen.

Hint

  • Øv å ta bilder i forskjellige lysforhold bruker alle ISO-innstillinger for å få en følelse for hvordan S1000FD reagerer på lys. Dette vil hjelpe deg raskt endre ISO-innstillinger i alle opptaksforhold.
  • Stille S1000FD til en høyere kunne øke mengden av bildestøy i bildet. I dårlig lys, bør du vurdere å ta det første skuddet på et middels ISO-nivå og jobbe deg opp eller ned, basert på klarhet i skuddet og hvor mye bildestøy.