2005 Scion XB Spesifikasjoner og funksjoner

I 2004 lanserte Toyota en ny merkevare av kjøretøy kalt Scion som uvanlig boxy utformingen var ment å tiltrekke seg unge, hippe drivere samtidig opprettholde holdbarhet og kvalitet som er Toyotas kjennetegn. Den 2005 Scion XB er en vogn-stil kjøretøy med et romslig interiør og større lastevolum enn vanlige kompakte biler. Den har en rekke standardfunksjoner inkludert Vehicle Stability Control, men gir ingen andre enn sin overføring fabrikkinstallerte alternativer.

Motor og ytelse

2005 Scion XB har en firesylindret, 1,5-liters motor med 108 hestekrefter ved 6000 omdreininger i minuttet og 105 pund-fot dreiemoment ved 4200 rpm. Scion XB motoren har doble overliggende kamaksel med 16 ventiler og en forskyvning av 1.497 kubikkcentimeter.

Transmisjon og Fuel Economy

Den 2005 Scion XB har en fem-trinns manuell overdrive girkasse med en valgfri fire-trinns automatisk overdrive girkasse. Drivstofføkonomi for de fire-trinns automatisk er 31 miles per gallon i byen og 35 miles per gallon på motorveien. Drivstofføkonomi for den valgfrie fem-trinns manuell overdrive er 31 mpg i byen og 34 mpg på motorveien.

interiør funksjoner

Den 2005 Scion XB er en fem-passasjer vogn med front takhøyde på 46,1 inches og foran benplass på 45,3 inches. Bakre takhøyde er 45,7 inches og benplass bak er 38 inches. Maksimal lastekapasitet er 43 kubikkfot. Scion XB leveres standard med elektriske speil, elektriske vinduer, elektriske låser, tilt ratt, avtagbart baksetet, ekstern nøkkelfrie oppføring, og en seks-høyttaler Pioneer sound system som inkluderer en radio og CD-spiller. Sikkerhetsutstyret inkluderer ABS-bremser, Vehicle Stability Control, som holder bilen fra spinne ut av kontroll, og bremseassistent, noe som maksimerer bremsetrykk i krisesituasjoner.

eksteriør

2005 smart XB er en fire-dør vogn med en lengde på 155,3 inches, en bredde på 66,5 inches og en høyde på 64,6 inches. Egenvekt for automatgir versjonen av XB er 2,450 pounds. Egenvekt for manuell girkasse versjon av XB er 2,395 pounds. Andre vanlige funksjoner inkluderer strøm justerbare sidespeil, Fargede ruter, intervall vindusviskere og en bakrute defogger.

Tilbehør

I stedet for fabrikkinstallerte alternativer, Scion tilby kjøperne et utvalg av 40 tilbehør som skal installeres av Toyota på bilens inngangsporten, eller av forhandleren, ifølge redaktørene i Automotive. Disse tilbehør inkluderer en lær-strapped rattet, tåkelys, seks CD-veksler og LED innvendig belysning.