Hvordan endre Termostat på en Mitsubishi 3000GT

Mitsubishi 3000GT gjorde sin debut i 1991 som en del av "sportsbil revolusjon." Den 3000GT sprekke på scenen med en imponerende belastning av stor ting, inkludert en 24-ventilers V6 med to turboladere, en elektronisk justerbar fjæring system, firehjulstrekk og styring, og mye mer. Eclipse ble avviklet i 1999. Her er gjør-det-selv-detaljer for å endre termostaten i en Mitsubishi 3000GT.

Bruksanvisning

1 Koble fra batteriet jordkabel. Tapp kjølevæske.

2 Fjern motorkomponenter som trengs for å få tilgang til termostaten. Merk slanger og koblinger for å legge til rette for reinstallasjon.

3 Løsne deretter fjerne boltene som holder termostathuset på plass. Løft termostathuset av motoren. Lag en matchmark å merke orienteringen av huset.

4 Plasser den nye termostaten med flensen sitter godt i sporet på inntaket manifold. Se i matchmark for riktig posisjonering. Kontroller at sikkerhetsventilen er på linje med merket på termostathuset.

5 Monter termostathuset med en ny pakning. Monter festeboltene til 16 fot pounds på 1.8L motor; 12 til 14 fot pounds på 1,5 l og 2,0 l motorer; 10 fot pounds på 2.4l motor; 12 til 14 fot pounds på 3.0L og 3.5L motorer; og 14 fot pounds på 3.8L motor.

6 Etterfylle kjølesystemet, resirkulering av kjølevæsken. Tilsett mer kjølevæske etter behov. Installer avløp for luftinntaket. Koble den negative batterikabelen.

7 Start motoren og la den gå til termostaten åpner. Fyll radiatoren. Slå av motoren og la den avkjøles helt. Kontroller kjølevæskenivået på nytt og legge til flere etter behov.

Hint

  • Ingen spesielle verktøy er nødvendig for å fjerne eller koble slanger. Merk slangen og dets kontakter før skille.
  • Påse at motoren og alle komponenter er helt kald før du begynner denne prosedyren.
  • Inntar kjølevæske er vanligvis dødelig for små kjæledyr. Gjenbruk kjølevæske med mindre det er forurenset eller gammelt og riktig kast brukt kjølevæske.