Hvordan endre språket fra kinesisk til engelsk på en femte generasjon iPod

Den femte generasjon iPod er en bærbar musikkspiller laget av Apple. Den har et klikkehjul som du trykker med tommelen og rotere for å velge menyer og alternativer. Hvis du ved et uhell har stilt inn femte generasjon iPod å bruke kinesisk, og du vil at den skal bruke engelsk, vil du ikke vite hva menyene og alternativene du velger hvis du ikke forstår kinesisk. Men du kan fortsatt sette den tilbake til engelsk ved å telle menyvalgene i listen på iPod-skjermen og velge de rette basert på sine posisjoner.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på femte generasjon iPod og hold den til hovedmenyen vises.

2 Trykk på klikkehjulet og vri den for å velge det femte menyelementet, som er "Innstillinger", og trykk deretter på "Meny" -knappen.

3 Trykk på klikkehjulet og vri den for å velge den siste menyelementet, som er "Reset all Settings", og trykk deretter på "Meny" -knappen.

4 Trykk på klikkehjulet og vri den for å velge den andre menyelement, som er "Reset", og trykk deretter på "Meny" -knappen. Trykk på klikkehjulet og vri det å velge "engelsk", og trykk deretter på "Meny" -knappen for å lagre innstillingen endringen.