2002 Corvette Major overføringsproblemer

2002 Corvette er den fremste sportsbil produsert av General Motors og utgitt av Chevrolet. Store overføringsproblemer har blitt rapportert av Corvette eiere, og produsenten har publisert 128 teknisk service bulletiner på problemer med Corvette. Flere av disse bulletinene omhandler de store overføringsproblemer oppleves av Corvette eiere.

Skift Solenoid Feil

En av de største bekymringene utgitt av produsenten om store overføringsproblemer på 2002 Corvette er skiftet solenoid feil. Ifølge Edmunds, mister Corvette tredje og fjerde gir under normale kjøreforhold, og en oppslagstavle dekker denne overføringen problem. Skiftet solenoid på Corvette hjelper skifte girkasse inn ønsket gir. Bulletinen sier at skiftende i tredje gir og inn i fjerde gir føles som bilen går i fri, slik at overføring til å slutte å jobbe og bevegelse fremover til å være tapt. Denne overføring problem er knyttet til skift solenoid fordi forbindelsene blir forurenset med væske, kortslutte forbindelsene så vel som forårsaker magnet stempelet for å bli sittende fast. Den eneste korreksjon for dette store overføring problem i 2002 Corvette er å ha skiftet solenoid erstattet.

Overføring sak Cracked

En annen stor overføring problem rapportert på 2002 Corvette er overføring tilfelle bli ødelagt og mister girolje, skape interne overføringsproblemer. En av de teknisk service bulletiner publisert for Corvette dekker overføring tilfelle sprengning. Ingen spesiell grunn er gitt for transmisjonskassen sprekking, men det er knyttet til mer enn en grunn. De overføring monterer løsner, slik at transmisjonen til å vibrere og sprekkdannelser tilfelle.

Et annet problem knyttet til transmisjonskassen er at overføringen sammenstillingen ikke er til å bli varmebehandlet på riktig måte under fremstillingsprosessen, noe som fører til at saken til å sprekke når den indre varme av sendingen begynner å stige. Når en sprekk utvikles i transmisjonskassen, må hele sendingen til å bli erstattet.

Transmission Bands Skadet

Overførings band på 2002 Corvette kan bli skadet, slik at overføring å skli når girskiftene skjer. Transmisjons band er metall interne komponenter som holder ett gear på plass som det andre utstyret er forskjøvet. Når bandene utvide, ikke overføring ikke holde utstyret på plass, mens det andre utstyret er forskjøvet.

Bulletinen utgitt av produsenten drøfter dette store overføring problem som dukker opp først og fremst når overføring tannhjul blir flyttet opp under akselerasjon. Overføring glidning oppstår når føreren prøver å skifte gir og Corvette nøler mellom girene, så rykk når giret er lagt inn. Overføringen må være helt erstattet når overførings band er påvist å være skadet.