Hvordan Endre Lykte Turn Bulb for en 2000 Honda Civic

Hvordan Endre Lykte Turn Bulb for en 2000 Honda Civic


Skifte en utbrent blinklys pære på 2000 Honda Civic synes like enkelt som å åpne panseret og spratt den gamle lyspæren ut. Ved nærmere ettersyn, men er det frontlys tur signal pærer gjemt under rammen av motorrommet, noe som gjør pærene umulige å nå. Nøkkelen ligger i å få tilgang til frontlysene fra bak i stedet for gjennom motorrommet, fjerne hjulbrønnene for uhindret tilgang til pærene.

Bruksanvisning

1 Start bilen og parkere den på en glatt og jevn overflate, og deretter sette på parkeringsbremsen for maksimal sikkerhet. Finn ut hvilken pære må skiftes ved å ha en assistent tur rundt bilen som du sykle mellom både venstre og høyre signaler. Dreie på hjulet i motsatt retning av de berørte pære. Slå av tenningen.

2 Beveg til forhjulet på siden av det berørte pære. Se under fender og finn plastplugg som sikrer det indre hjulet godt dekselet til fender. Pluggen er en to-delt element med en rund base og en klinke-type klipp. Ta tak i bunnen av støpselet og sette inn en flat skrutrekker mellom basen og klippet. Lirke klippet forsiktig ut og trekke hele pluggen ut av dekselet.

3 Dra innvendig hjulbrønnen dekke unna fender litt for å få tilgang til blinklys pære-kontakten på baksiden av frontlys forsamlingen. Vri pære socket mot klokken en kvart omdreining for å låse opp kontakten. Trekk kontakten og pære ut av frontlys forsamlingen.

4 Holde kontakten i den ene hånden, og trykk nedover på den skadede pære. Vri pæren mot klokken for å løsne den fra stikkontakten og trekk den ut. Kast pære.

5 Sett inn en ny pære i kontakten, trykke den nedover og vri den med klokken for å låse pæren på plass. Sett kontakten inn i frontlys montering og vri den med klokken for å låse kontakten på plass.

6 Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon og har assistenten observere blinklys. Dersom erstattet pære ikke fungerer, kontrollerer du tilkoblingen mellom pæren og sokkelen.

7 Flytt det indre hjulet hjulkapselen på fender og sette støpselet i dekselet. Hold dekselet mot fender og trykk midt klippet inn pluggen base for å feste dekselet.