Lease Trader Vs. Swapalease

Lease Trader Vs. Swapalease


Swapalease.com og LeaseTrader.com både bringe sammen to grupper av mennesker: de som ønsker å komme ut av sine biler leieavtaler tidlig, og de som er villige til å ta på resten av disse leieavtaler uten store up-front kostnader.

LeaseTrader.com

Med LeaseTrader, viser selgeren merke, modell, funksjoner og nåværende kjørelengde på bilen, sammen med identiteten til leasingselskapet og leieavtalen buyout beløp eller restverdi. Annonsering bilen koster $ 89,95; selger transaksjonsgebyr er $ 149,95. Kjøpere betale $ 39,95 påmeldingsavgift og en $ 149,95 transaksjonsgebyr på forutsatt leieavtalen.

Swapalease.com

Swapalease følger i hovedsak de samme modell for notering biler. Det trenger ikke starte selger avgifter på nettet, slik at du må ringe selskapet for å finne ut avgiftene for ulike notering pakker. Yahoo Finance melder at selger avgifter varierer fra $ 49,95 til $ 150 for en oppføring, pluss en $ 95 transaksjonsgebyr. Swapalease lader også kjøperne en avgift for å registrere deg for å bruke sitt nettsted, som kan variere fra $ 34,95 til $ 79,95.

andre faktorer

Noen leasing selskapene har også kreve kjøpere en overgangssum på opp til $ 600. Begge nettstedene tillater kjøpere og selgere å forhandle om å ha selgeren betale hele eller deler av det avgift, sammen med fraktutgiftene eller kjøretøy utgifter.