Hvordan Motta en HDTV-signal via en antenne

Hvordan Motta en HDTV-signal via en antenne


En digital-TV må ha en digital TV-antenne hvis det er å motta gratis TV-sendinger blir overført. Bygg en billig HD-TV (HDTV) antenne som vil koble til digital-TV. Noen maskinvare forsyninger er alt som trengs sammen med noen verktøy som de fleste husholdninger allerede har. Ingen spesialutstyr er nødvendig for å gjøre den digitale TV-antenne som vil la den digitale TV-sendinger.

Bruksanvisning

1 Plasser et ark med avis på et bord. Plasser papplate på bordet. Pakk papp med strimler av aluminiumsfolie, den blanke siden vendt opp. Tape sidene av papp med strimler av cellofantape å holde aluminiumfolie på plass.

2 Påfør bonding lim til bunnen av skoesken. Plasser skoeske horisontalt på aluminiumfolie-dekket kartong med lokket opp. La binde limet satt i to timer.

3 Klipp to 7-tommers biter av elektrisk ledning fra den elektriske ledningen spolen ved hjelp av wire cutters. Kle av isolasjonen fra begge deler av ledningen med wire strippere.

4 Mål 1 tomme fra en ende av en av de to 7-tommers biter av elektrisk ledning. Lag en sving på en-tommers mark med tang. Gjenta denne fremgangsmåten på en ende av den andre del av elektrisk ledning.

5 Sett bøyde enden av en av de to elektriske ledninger inn i en av de to hullene i den ene siden av terminalblokken. Sett den bøyde enden av den andre elektriske ledningen inn i det andre hullet i siden av terminalblokken.

6 Stram den øverste skruen ved siden av hver av de to hullene i siden av rekkeklemme med Phillips gullsmed skrutrekker.

7 Skjær av en ende av koaksialkabel med wire cutters. Lag en 6-tommers rift i ytre isolasjon fra den avskårne enden av koaksialkabel med bladet på verktøyet kniv. Trekk den ytre isolasjonen bort fra den indre kappen med fingrene.

8 Skrell indre kappe vekk fra sentrum tråd med fingrene. Tvinn trådene i indre kappe til en tråd med fingrene.

9 Skjær plast avslørt under indre kappe med bladet av verktøyet kniv til å eksponere sentrum kobbertråd.

10 Sett streng av indre kappe inn i en av de to hullene på den side av koblingsblokken som er motsatt av den side som har de to ledningene som allerede er festet til den. Innsett enden av midtkobbertråd inn i det andre hullet ved siden av den som nettopp hadde strengen er lagt inn i den.

11 Stram den øverste skruen ved siden av hver av de to hullene på klemme med Phillips gullsmed skrutrekker.

12 Plassere terminalblokken på midten av skoeske lokket, slik at de to elektriske ledninger er spredt horisontalt. Tape terminalblokken til skoesken lokket med strimler av maskeringstape. Tape skoesken lokket til skoesken med strimler av maskeringstape.

1. 3 Plasser den digitale TV-antennen du har gjort ved siden av digital-TV. Skru den frie enden av koaksialkabelen til den koaksiale kontakten på baksiden av digital-TV.

Hint

  • Et digitalt TV-signal enten har fått eller ikke - hvis du befinner deg en stor avstand fra kringkastingstårn, vil bare en utendørs HDTV antenne kunne få inn signalet.