Hvordan endre en Transmission filter på en 2003 Monte Carlo

General Motors anbefaler å endre girolje og filter på 10,0000 miles. Små biter av metall, friksjonsmateriale, vann, rust og andre partikler forurense oljen over tid og bidra til å akselerere interne komponenter slitasje. Dermed kan du bidra til å øke Monte Carlo overføring levetid ved bytte av olje og filter, en prosedyre du kan utføre lett. Før du begynner, må du ha riktig mengde og type olje for din Monte Carlo modell.

Bruksanvisning

Fjerne Filter

1 Kjør Monte Carlo i ca 20 minutter på å bringe automatgir opp til driftstemperatur.

2 Parker på et jevnt underlag. Sett på parkeringsbremsen.

3 Løft fronten av kjøretøyet ved hjelp av en etasje jack og støtte den på to bukker.

4 Blokker bakhjulene.

5 Ta på deg briller. Plasser en stor oppsamlingspannen under overføring pannen og fjern front- og side bolter fra bunnpannen, slik at de bakre boltene på plass. Bruk en skralle, skralle forlengelse og socket.

6 Løsne de bakre boltene fire omdreininger slik at oljen å starte drenering på pannen. Om nødvendig, trykk på bunnpannen lett med en gummihammer for å skille oljen kjelen av overføringen.

7 Hold bunnpannen med en hånd ved hjelp av en butikk fille og er ferdig med å fjerne feste bakre boltene med skralle forlengelse og socket.

8 Senk bunnpannen forsiktig til et nivå posisjon over oppsamlingspannen og vippe pan å fullføre drenering av gjenværende olje.

9 Fjern bunnpannen og pakningen fra bilen.

10 Legg merke til plasseringen av transmisjonen filteret og lirke den av med en stor skrutrekker.

11 Rengjør bunnpannen grundig med løsemiddel og en ren, lofri klut. Skrap gamle pakningsrester fra bunnpannen og overføring kontaktflatene ved hjelp av en plastskrape og myk stålbørste.

Installere nytt filter

12 Trykk den nye overførings filteret på plass for hånd.

1. 3 Sett oljepanne på plass sammen med en ny bunnpanne pakning under overføring.

14 Installer pan festeboltene ved å skralle forlengelse og socket bare.

15 Trekk til oljepanne festeboltene jevnt, ved hjelp av en krysser mønster til 10-fots lbs (14 Nm). Bruk en momentnøkkel, skralle forlengelse og socket.

16 Senke kjøretøyet.

17 Fyll overføringen med olje gjennom overføring peilepinnen røret ved hjelp av en trakt.

18 Start motoren og skift overføring gjennom alle girene og tilbake til parken. Slå av motoren og se etter oljelekkasjer rundt girolje pannen.