Slik fjerner RV klistremerker

Slik fjerner RV klistremerker


Klistremerker på RV støtfangere kan vise andre sjåfører der du er eller hvem du stemte på ved forrige valg, men klistremerkene blir misbrukt over tid fra regn, kulde og varme, og begynner å se stygt. Fjerne RV klistremerker fra støtfangeren eller andre deler av en RV er ikke vanskelig, forutsatt at du gjør det på en bestemt måte.

Bruksanvisning

1 Varm klistremerke ved å parkere RV i solen i 30 minutter. Hvis det er vinter, kan du bruke en hårføner for å varme opp klistremerke for å løsne den.

2 Skrell støtfanger klistremerke av ved å heve et hjørne med en negl eller et kredittkort, og trekke det forsiktig av. Du kan fortsette å holde hårføner på klistremerket som du fortsetter å trekke den av. Støtfanger klistremerker som ikke har vært på RV lenge kan ha et lim som ikke har tørket, noe som åpner for enklere fjerning.

3 Spray et løsemiddel som WD-40 på rv klistremerker som ikke lett for å løsne. Mett klistremerke og fortsette å skrelle den av.

4 Sug klistremerket med en kopp eller flere av hvit eddik. La eddik å jobbe i fem minutter. Eddik spiser opp limet eller lim på klistremerket. Fortsett å fjerne klistremerket med et kredittkort eller slikkepott.

5 Sug klistremerket med ½ kopp olivenolje hvis klistremerke er på en malt overflate av RV. Fjern klistremerket etter å ha ventet fem minutter for å la olivenolje for å løsne klistremerke.

Hint

  • Ikke bruk eddik på rv klistremerker plassert på en malt overflate som eddik kan skade malingen. Vær forsiktig når du bruker kredittkort til å skrelle av klistremerker for ikke å skade overflaten av RV. Du kan bruke en barberhøvel for å fjerne klistremerker, men vær forsiktig så du ikke skjærer deg eller riper i RV.