Hvordan endre en Garmin Bakgrunn

Hvordan endre en Garmin Bakgrunn


Når du bruker en Garmin GPS-enhet i bilen, er det siste du ønsker å gjøre å ha problemer med å se de retninger det gir deg. En av de enkleste reparasjoner for dette endrer bakgrunnen på Garmin. Mens du er i gang, kan du like godt gjøre bakgrunnen noe du liker - for eksempel et bilde av en kjær.

Bruksanvisning

1 Koble Garmin til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som følger med.

2 Finn en jpg fil som du ønsker å bruke som bakgrunnsbilde. Åpne Garmin-stasjonen ved å dobbeltklikke på "Min datamaskin" og deretter ikonet for Garmin. Dobbeltklikk på "Garmin" og deretter "Profiler". Kopier og lim inn .jpg inn i denne mappen.

3 Klikk på ikonet nederst i høyre hjørne av skjermen som ser ut som en grønn pil. Dette er ditt verktøy for trygt å fjerne Garmin fra datamaskinen uten å miste data. Når du klikker på ikonet, vil du se et alternativ kommer opp langs linjene av "F:. / Garmin" Klikk på det alternativet, og klikk deretter på "OK". Et vindu vil komme opp med å si at du kan nå trygt fjerne enheten. Koble fra USB-kabelen fra datamaskinen og slå av Garmin.

4 Slå Garmin igjen. Velg "Setup", "Display" og "Bakgrunn". Du kan nå velge filen du nettopp lastet ned for å være bakgrunnen for din Garmin.

5 Gå tilbake til hovedskjermen til Garmin for å se den nye bakgrunnen tydelig vises.

Hint

  • Det er mange prøve Garmin bakgrunner tilgjengelig på Internett spesielt utviklet for å gjøre teksten lettere å lese.