2001 Dodge Dakota Dør myndighetens Instruksjoner

2001 Dodge Dakota vindu regulator er tilgjengelig i to versjoner: en kabel-drevet senter post eller en saks stil regulator. Når du ser opp den delen fra forhandleren eller auto deler butikken, det er ikke en bestemt regulator for en bestemt modell, dato for produsenten eller sted av produsenten. De bare kommer i enten modell. Dette er tilfelle, må dørpanelet fjernes for å bestemme hvilken er hensiktsmessig. Enten kan passe, men det er bedre å bo med den opprinnelige stilen.

Bruksanvisning

1 Fjern dørpanelet. Fjern de to Phillips skruer i armlenet og en i plastdekselet foran dørhåndtaket. Sett vanlig skrutrekker mellom dørpanelet og døra, og lirke ut alle trim festene som fester dørpanelet til døren på begge sider og bunnen av døren panel.

2 Løft topp dørpanelet nok til å hekte den fra toppen terskel på døren. Holde panelet bort fra døren nok til å få tilgang til baksiden av panelet. Trekk ut strøm vinduet bryteren og legge panelet til side. Skrell fuktighet skjold tilbake utsette vinduet regulator.

3 Trekk ut strøm vinduet motor elektriske ledningsnettet. Fjern de to boltene som fester vinduet til toppen regulator kanal med en stikkontakt. Ikke la vinduet slipp, men løfter vinduet hele veien opp og tape det å holde det opp.

4 Fjern regulator. Denne fremgangsmåten vil fungere for enten stil med den eneste forskjellen er bolten plassering, noe som vil være åpenbart for enten stil. Fjern nøtter i regulatoren seg selv ved hjelp av en stikkontakt. På den saks stil, fjern de to boltene på kort kanal festet til døren og topp og bunn mutrene som holder oppreist kanal. Fjern boltene som fester vinduet motor til døren. Løft regulatoren ut av døren.

5 Sett den nye regulator og justere den vertikale akselen. Ta med øvre og nedre pigger gjennom hullene i døren, og installer og stram nøtter. Installer horisontal kanal hvis man er til stede. Juster hullene i vinduet motor med de i døren, og installere boltene og stram dem godt til.

6 Fjerne tapen og senk vinduet inn i regulatoren øvre kanal. Sett de to vindus boltene og stram dem godt til. Trykk på fuktighet skjold på plass.

7 Hold døren panel nær døren, og sett i vinduet bryteren elektriske kontakten. Løft panelet over toppen av terskelen, ta panelet ned og hekt panel over toppen karmen. Senke panelet. Juster trim festene med hullene i døren og trykk dem i. Sett i skruene Phillips i armlenet og en i plastdekselet foran dørhåndtaket.

Hint

  • Kabelen stilen er tilgjengelig komplett med motor, mens den saks-typen kan kjøpes uavhengig av motoren. Denne typen har en vanskelighetsgrad forbundet med det når du bytter motor på regulatoren, er tidkrevende og har en liten grad av fare på grunn av den tunge våren. Det må holdes åpen med skrustikke grep for å holde våren fra snapping stengt og fjerne fingrene mens motoren er byttet ut. Prisen for denne regulator komplett med motor er så nært, gå med hele enheten. Det er lett å erstatte, og sparer mye penger.