Hvordan Endre en FM-mottaker

Hvordan Endre en FM-mottaker


Når du bruker en FM-radio-mottaker, kan du lytte til din favoritt lokale radiostasjoner. Disse mottakere kommer i alle former og størrelser, fra små, bærbare enheter til større, stereo enheter. Når du bruker en FM-mottaker, har du flere alternativer for å endre utstyr, alt fra høyttalerne du har koblet til utstyret for å være i stand til å koble opp utenfor lydenheter til FM-mottaker.

Bruksanvisning

1 Sjekk din FM-mottaker for en ekstra port. Dette er en rød og hvit tilkobling RCA-inngang, noe som gjør at du kan koble opp utenfor enheter til receiveren din, for eksempel en DVD-spiller eller TV. Plugg RCA-kabler inn i "Audio Out" havner i den ønskede kildeutstyret, og sett de motsatte ender av kablene inn i "Aux" portene på FM-mottaker. Når du velger "Aux" på mottakeren, spiller det tilbake lyden fra hektet opp maskinvaren.

2 Kjøp nye stereohøyttalere hvis FM-mottakeren gjør det mulig for stereohøyttaler koble opp (det er to tråd innganger på baksiden av mottakeren for dette). Du kan kjøpe en hvilken som helst størrelse eller form av høyttalere som passer dine behov. Når du har høyttalerne på plass, setter du ledningen fra høyttalerne til høyttalertilkoblingsporter på FM-mottaker.

3 Vri av din nåværende antenne (hvis du har en avtagbar antenne) og koble en ny, forsterket antenne (kjøpes på de fleste elektroniske butikker). Dette forbedrer lyden mottak og øker antall FM-stasjoner som du kan lytte.