Hvordan lage en Ford 6,6 kjøre raskere

Hvordan lage en Ford 6,6 kjøre raskere


Ford 6.6 er en V8 dieselmotor. Det var først og fremst brukt i busser og nyttekjøretøyer laget av Ford. Å gjøre motoren kjøre raskere eller øke ytelsen kan gjøres på flere måter avhengig av budsjettet. Den første essensielle trinnet er å utføre en grundig vedlikehold på motoren. Utfør jevnlig vedlikehold i tillegg til å holde motoren i gang sitt beste.

Bruksanvisning

1 Forbedre luftstrømmen. Sett på inntaket, overskrifter og eksos med ytelse deler. Disse komponentene vil bidra til å forbedre luftstrømmen gjennom motoren. I tillegg bytte luftfilter med en forestilling filter. Air er en viktig komponent til ytelse. Jo mer luft motoren tar i, jo bedre fungerer det. Men det samme luft som gikk i behov for å gå ut av motoren, også. Hvis luftstrømmen som forlater motoren er begrenset, så det skaper en oppbygging av trykk og frarøver motoren ytelse.

2 Endre drivstoffpumpen. Drivstoffpumpen leverer drivstoff til motoren. Jo mer effektivt drivstoffet når motoren når den trenger det, jo raskere vil det gå. Factory brennstoffpumper er designet for drivstofføkonomi, men ikke hastighet ytelse.

3 Ansett drivstoff tilsetningsstoffer. Drivstoff tilsetningsstoffer er spesielt laget forbindelser som er lagt til drivstofftanken på motoren. De bidra til å øke effektivitet, ytelse og hastighet. Tilsetningsstoffet bør være for en stor dieselmotor. Ulike drivstoff tilsetningsstoffer har ulike egenskaper; Velg en som best oppfyller behovene til motoren.