Hvordan endre Chevy Cobalt Hovedlys

Utgitt i slutten av 2004 som en 2005 modell, Chevy Cobalt erstattet den populære Chevy Cavalier og Chevy Prism som den kompakte bilen for GM Motors. Som tilfellet er med alle nyere biler, benytter kobolt halogen kapsler for lyskastere i stedet for de gamle sealed beam enheter. Til tross for skremmende instruksjoner om hvordan du bytter frontlyktene, er ikke jobben veldig komplisert.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og finn de to frontlys forsamlingen festeskruene på toppen av forsamlingen du erstatter. Fjern boltene med skralle og en stikkontakt.

2 Finn fascia trim beholde nålene. De er plassert på innsiden omkretsen av fascia molding rundt frontlys forsamlingen. Løsne boltene ved hjelp av en linjal skrutrekker.

3 Trekk frontlys forsamlingen ut. Tilgang rom er noe begrenset, og monteringen er sikret med en bunnholdestyrepinne på understellet av forsamlingen. Lirke det fra styrepinnen setet er nødvendig samt presse ned på støping av plast støtfanger dekselet. Bruk en ren butikk fille for å beskytte støtfangeren fra å få riper av forsamlingen.

4 Finn frontlys ledningsnettet på innsiden sentrum av frontlys forsamlingen. Løsne låsen og trekk ut selen.

5 Snu frontlys pære socket holderen mot klokken for å fjerne den og pære fra frontlys forsamlingen.

6 Installer den nye frontlys uten å berøre glasset på pæren. Oljer og alkaliske i huden vår vil kompromittere levetiden på pære hvis du berører dem. Plugg pære i, og deretter teste den for drift før du setter alt sammen igjen. Snu rekkefølgen av trinnene for å installere resten av forsamlingen.